Woensdag in Op1: Jochem Myjer over zijn nieuwe programma Jochem in de Wolken

Woensdag in Op1: Jochem Myjer over zijn nieuwe programma Jochem in de Wolken
Dit zijn de gasten van woensdag 13 oktober

Kijktip :

Woensdag het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 13 oktober

  • Jochem Myjer is een groot natuurliefhebber, zo groot dat hij bijna bioloog was geworden. Voor zijn nieuwe natuurprogramma Jochem in de Wolken stijgt hij letterlijk en figuurlijk tot grote hoogte. In een luchtballon vaart hij samen met piloot Ike over vier van Nederlands mooiste en meest waardevolle natuurgebieden. Vanavond bij Op1 vertelt de cabaretier over zijn passie voor de Nederlandse natuur en over zijn ervaringen in een mandje in de lucht.

  • Voor de hoofdrol in de nieuwe romantische komedie ‘Liefde Zonder Grenzen’ verruilde actrice Yolanthe Cabau voor even het zonnige leven in LA voor ons koude kikkerlandje. In de film speelt ze een kankerpatiënt die besluit haar omgeving niet te vertellen dat ze ziek is, terwijl ze ondertussen een bucketlist afwerkt. Vanavond bij Op1 vertelt Yolanthe Cabau over deze bijzondere rol die behoorlijk wat van haar vroeg.

  • Wat kunnen we doen voor de ruim tweeduizend achtergebleven Afghanen? De Tweede Kamer debatteerde vanmiddag over de situatie in Afghanistan en over het kabinetsplan om mensen die gevaar lopen door de Taliban naar Nederland te halen. Konden we niet allang zien aankomen dat er plek nodig zou zijn voor Afghaanse evacués? En waarom kwam de evacuatie zo laat op gang? We bespreken het vanavond bij Op1 met CDA-Kamerlid Derk Boswijk, politiek journalist Natalie Righton en burgemeester van Haarlem Jos Wienen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Jochem Myjer over zijn nieuwe programma Jochem in de Wolken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV