Woensdag bij Khalid & Sophie: families van Een Huis Vol over Televizier

Woensdag bij Khalid & Sophie: families van Een Huis Vol over Televizier
De gasten van woensdag 13 oktober

Kijktip :

Khalid & Sophie is de nieuwste talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie.

Tekst gaat verder onder de video's

Onderwerpen van woensdag 13 oktober

  • Een negentienjarige man moet twaalf maanden de cel in, waarvan vijf maanden voorwaardelijk, voor het met de dood bedreigen van schrijver Lale Gül. Aan tafel praat ze over de uitspraak.
  • Verslaggever Hans Nijenhuis werd aangehouden bij de klimaatdemonstratie in Den Haag. Het is niet de eerste keer deze week dat een journalist is opgepakt.
  • Kamerlid van de PvdA, Kati Piri, vertelt over het Afghanistan-debat dat vandaag plaatsvond in de Tweede Kamer.
  • Donderdag komt deel één uit van de vierdelige memoires van Freek de Jonge. Hij bracht in anderhalf jaar tijd de jeugd van zijn vader, die later predikant werd, in kaart.
  • En het is dit keer geen ‘Huis Vol’, maar een studio vol met de families Buddenbruck, Jelies en Kraan. Het programma ‘Een Huis Vol’ is genomineerd voor de jaarlijkse Gouden Televizier-Ring en de drie gezinnen komen bij ons langs.

Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Khalid & Sophie: families van Een Huis Vol over Televizier of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV