Vanavond op tv: start De Dansmarathon, uitreiking Gouden Televizier-Ring

Vanavond op tv: start De Dansmarathon, uitreiking Gouden Televizier-Ring
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 14 oktober

Kijktip :

Vanavond gaat één van de meest ambitieuze projecten van John de Mol van start: het 50 uur durende livespektakel De Dansmarathon. Verder onder meer de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring tijdens het Televizier-Gala. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 14 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De weg naar De Dansmarathon

SBS 6
19:00 uur

In dit speciale voorprogramma van het 50 uur durende tv-spektakel De Dansmarathon krijg je een exclusieve inkijk in de intensieve voorbereidingen van de deelnemers. In deze uitzending is te zien hoe de honderd koppels tijdens de audities keihard strijden om een plek op de dansvloer. Ook vertellen artsen en fysiotherapeuten hoe ze de dansers begeleiden bij deze pittige uitdaging.


Live: De Dansmarathon

SBS 6
19:55 uur

Om 20:00 uur deze donderdagavond start De Dansmarathon, een uniek spektakel op SBS6 waarin honderd koppels vijftig uur lang dansen op de muziek van optredens van meer dan honderd bekende dj's en artiesten. Tot en met zaterdagavond live op tv, alleen onderbroken door Hart van Nederland en Shownieuws. Het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langst op de dansvloer heeft gestaan, wint een geldprijs van maar liefst 100 duizend euro.


Keuringsdienst van waarde: banketbakkersroom

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Keuringsdienst van waarde zoekt de Keuringsdienst uit wat banketbakkersroom nou eigenlijk is. Van puddingbroodjes tot gebak. Tompoezen tot taart. Ze stellen allemaal niets voor, zolang de banketbakker zijn room er niet op heeft gespoten. Banketbakkersroom, welteverstaan. Vroeger de trots van iedere banketbakker. Nu ook te koop in pakjes en zakjes. Voor wie thuis patissier wil spelen.


Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2021

NPO 1
21:00 uur

Live-uitzending van hét televisiegala van het jaar met de uitreiking van de tv-prijzen vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het beste televisieprogramma wordt live gekozen en wint de Gouden Televizier-Ring. Jan Smit en Rik van de Westelaken presenteren de feestelijke avond, met naast alle prijzen ook optredens van Emma Heesters, Karsu en Stefania en een top tien van tv-momenten die kijkers het afgelopen jaar bijbleven.


Rooijakkers over de vloer: Glennis Grace

RTL 4
21:30 uur

Deze week gaat Art Rooijakkers langs bij zangeres Glennis Grace. Vorig jaar verruilde ze haar villa in Almere voor een nieuw optrekje in Amsterdam. Art ontmoet haar zoon, vriend én moeder, maar heeft ook nog een verrassing voor haar in petto. Glennis kijkt geëmotioneerd terug op het verlies van haar vader en blikt vooruit op de rol die ze binnenkort mag vervullen als jurylid in The Voice of Holland.


Muziekdocu: The Who - Sell Out

Canvas
22:51 uur

Documentaire over het album The Who Sell Out uit 1967 waarme de Britse rockband the Who voet aan de grond wilde zetten in Amerika, op een belangrijk moment in de muziekgeschiedenis. Het album was een unieke combinatie van het muziekverleden en de muziektoekomst van The Who en daarmee het populairste album bij de fans. Deze documentaire werpt aan de hand van muziekfragmenten en exclusieve interviews een blik op het bijzondere concept van het album: de piratenzender.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start De Dansmarathon, uitreiking Gouden Televizier-Ring of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV