Nieuw programma Jochem in de wolken vanaf vrijdag te zien op NPO 1

Nieuw programma Jochem in de wolken vanaf vrijdag te zien op NPO 1
Jochem Myjer verkent Nederland per luchtballon

Kijktip :

Vanaf vrijdag 15 oktober is cabaretier Jochem Myjer op NPO 1 te zien met zijn eigen programma Jochem in de wolken. Hierin vliegt hij met een luchtballon over de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vanuit dit vogelperspectief neemt Myjer de kijker vol enthousiasme mee op reis door de natuur.

Jochem in de wolken gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Waddengebied
Jochem Myjer vliegt met zijn luchtballon onder meer over Friesland en het Waddengebied, de Biesbosch, de Veluwe en het Limburgse Geuldal. Tijdens de reis laat hij zijn verwondering over de schoonheid en diversiteit van de Nederlandse natuur duidelijk blijken. Het doel van Myjer is duidelijk: "Ik hoop iedereen stapelverliefd te maken op deze natuurgebieden."

Eerste aflevering
"Als je ergens van houdt, word je er vanzelf zuiniger op," licht Myjer zijn motivatie toe. In de eerste aflevering van Jochem in de wolken vaart hij over het meest sprookjesachtige gebied van Nederland: Zuid-Limburg. Vanwege de betoverende bloemrijke heuvels, de wilde bijenpopulatie en het leefgebied van de korenwolf en de bever ook wel het Zuid-Frankrijk van Nederland genoemd.

Het nieuwe programma Jochem in de wolken is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Jochem in de wolken terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Jochem in de wolken vanaf vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV