Nieuwe comedyserie Black Monday vanaf donderdag te zien op Comedy Central

Nieuwe comedyserie Black Monday vanaf donderdag te zien op Comedy Central
Première van Emmy-genomineerde serie in Nederland

Kijktip :

Vanaf donderdag 14 oktober is de internationaal gelauwerde serie Black Monday wekelijks met dubbele afleveringen te zien op Comedy Central. In de serie gaan we terug naar 1987, het jaar van een zware beursval.

Wall Street
In Black Monday volgen we de werknemers van een kleinere handelsfirma op Wall Street, de Jammer Group, in de aanloop naar 'Black Monday'. Op deze dag, 19 oktober 1987, vond de ergste beurscrash in de geschiedenis van Wall Street plaats. Het is nog altijd één van de grootste mysteries in de financiële wereld, maar deze serie komt eindelijk met 'plausibele' antwoorden...

Geld
We maken kennis met Maurice "Mo" Monroe, gespeeld door steracteur Don Cheadle. Hij heeft zich flink opgewerkt in het Wall Street-wereldje, woont in een penthouse en laat zich door een chauffeur in zijn Lamborghini rondrijden. Toch wil hij nóg meer geld verdienen, en daarom smeedt hij samen met zijn compagnon Dawn een plannetje. Maar dat gaat helemaal mis.

De nieuwe comedyserie Black Monday is vanaf donderdag 14 oktober wekelijks met dubbele afleveringen om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe comedyserie Black Monday vanaf donderdag te zien op Comedy Central of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV