Grote finale De Dansmarathon zaterdagavond 16 oktober te zien op SBS6

Grote finale De Dansmarathon zaterdagavond 16 oktober te zien op SBS6
Laatste loodjes van 50 uur televisie

Kijktip :

Het live tv-spektakel De Dansmarathon is momenteel in volle gang, maar de dansende koppels zijn nog lang niet klaar: pas rond 22.00 uur zaterdagavond is bekend wie dit spektakel heeft gewonnen met 100.000 euro naar huis gaat. De ontknoping is natuurlijk ook live te zien op SBS6.

Laatste loodjes
Na bijna vijftig uur dansen breken zaterdagavond, met het ondergaan van de zon, de laatste loodjes voor de dansers aan. Grote vraag is natuurlijk hoeveel koppels nog in de race zijn, en wie het écht tot het allerlaatste moment volhouden. In de laatste uurtjes zullen ze alles op alles zetten om te blijven dansen, want de winnaars krijgen maar liefst 100.000 euro.

John de Mol
Daarmee komt er een einde aan één van de meest ambitieuze tv-projecten uit de lange carrière van mediamagnaat John de Mol. Hij liep al jaren rond met het idee voor een dansspektakel gebaseerd op de beroemde Hollywoodfilm They Shoot Horses, Don't They? uit 1969, waarin koppels dansen tot ze er letterlijk bij neervallen.

De Dansmarathon is van donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagavond 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grote finale De Dansmarathon zaterdagavond 16 oktober te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV