Nieuw programma Monster Garage vanaf zaterdag te zien op Discovery

Nieuw programma Monster Garage vanaf zaterdag te zien op Discovery
Legendarische autobouwer Jesse James keert terug

Kijktip :

Vanaf zaterdag 16 oktober kun je op Discovery kijken naar het nieuwe programma Monster Garage, waarin de legendarische autobouwer Jesse James weer terugkeert in zijn werkplaats. Hij daagt teams van ambitieuze monteurs uit om de meest waanzinnige 'monstermachines' te bouwen.

Levende legende
De opdracht is simpel, maar lastig uit te voeren: de teams krijgen slechts vijf dagen de tijd en mogen slechts vijfduizend dollar uitgeven aan onderdelen. Het uiteindelijke resultaat moet bovendien de goedkeuring krijgen van de levende legende Jesse James, die met de lancering van zijn Monster Garage in 2002 de auto-industrie op zijn kop zette.

Advies
Gelukkig is Jesse Jamers er niet alleen maar om toe te kijken bij deze krankzinnige 'builds'. Hij voorziet de monteurs ook van het nodige bruikbare advies, en aan het eind mag Jesse het leukste onderdeel voor zijn rekening nemen: de monstermachine testen in de praktijk. Dat gaat uiteraard gepaard met het nodige spektakel.

Het nieuwe programma Monster Garage is vanaf zaterdag 16 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Monster Garage vanaf zaterdag te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV