Zaterdag 16 oktober in Oh, wat een jaar! - Holly Mae Brood en Soy Kroon

Zaterdag 16 oktober in Oh, wat een jaar! - Holly Mae Brood en Soy Kroon
Terug naar het jaar 2009

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Oh, wat een jaar!, zaterdag te zien op RTL 4, gaan we niet eens zo heel ver terug in de tijd. Deze week belanden we namelijk in het jaar 2009, dat bij veel mensen nog helder voor de geest zal staan.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gasten
De vraag is echter hoeveel de gasten en hun teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai nog van dit jaar weten. Acteurs Holly Mae Brood en Soy Kroon komen langs. Zij vierden in 2009 respectievelijk hun vijftiende en veertiende verjaardag. Dat betekent voor hen dus een terugkeer naar hun tijd op de middelbare school.

Muziek en mode
Samen met presentatrice Chantal Janzen en de teamcaptains gaan ze gekleed in de mode uit 2009. Het is het jaar van het presidentschap van Barack Obama, de aanslag op Koninginnedag en het overlijden van Michael Jackson. De baanbrekende film Avatar verscheen in de bioscoop en Lady Gaga beleefde haar internationale doorbraak.

Oh, wat een jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV