Britse misdaadserie Grace komende twee zaterdagen te zien op NPO 2

Britse misdaadserie Grace komende twee zaterdagen te zien op NPO 2
Onlangs al te zien op België Eén

Kijktip :

De Britse misdaadserie Grace was onlangs al te zien op België Eén, maar degenen die hem toen gemist hebben krijgen nog een kans. Grace is namelijk op zaterdag 16 en zaterdag 23 oktober ook te zien op NPO 2.

Grace aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Onder vuur
De miniserie bestaat uit twee afleveringen van anderhalf uur, die op de late zaterdagavond te zien zijn bij de publieke omroep. Centraal in de serie staat hoofdinspecteur Roy Grace, een hardwerkende detective die er echter nogal onorthodoxe opsporingsmethoden op nahoudt. Hierdoor is hij behoorlijk onder vuur komen te liggen.

Spoorloos
Bovendien draagt Grace een zware last met zich mee: zijn vrouw is zes jaar geleden spoorloos verdwenen. Op een dag wordt hij door zijn oude vriend en collega Glenn Branson gevraagd om te helpen bij het onderzoek naar de verdwijning van een projectontwikkelaar. Op de avond van zijn vrijgezellenfeest is hij vermist geraakt.

De Britse miniserie Grace is op zaterdag 16 en zaterdag 23 oktober rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt de afleveringen van Grace terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse misdaadserie Grace komende twee zaterdagen te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV