Donderdag in Khalid & Sophie: Gummbah over zijn cartoons in de Volkskrant

Donderdag in Khalid & Sophie: Gummbah over zijn cartoons in de Volkskrant
Dit zijn de gasten van donderdag 14 oktober

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie. Vanavond is het de beurt aan Khalid.

Onderwerpen van donderdag 14 oktober

  • Kan het OM nog zonder kroongetuigen? Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en advocaat Sander Janssen schuiven aan.

  • De wolf die eerder deze maand dood aangetroffen werd op de Veluwe blijkt te zijn doodgeschoten. Daar waar de wolf twee jaar geleden nog met open armen werd ontvangen in ons land, lijken er nu steeds meer mensen van het dier af te willen. Natuurfilmregisseur Cees van Kempen maakt zich ernstig zorgen en gaat ons vertellen waarom. 

  • Gummbah is bekend om zijn absurdistische cartoons, die al 27 jaar in de Volkskrant verschijnen. En journalist Leon Verdonschot is al jaren fan van alles wat Gummbah maakt. Vanavond zijn ze beide te gast. 

  • De nachttrein is terug van weg geweest.Thomas Erdbrink, Erik de Zwart en Maurice Lede praten bij ons over hun nachtelijke avontuurtjes. En de stem van ‘Rail Away’, Bob van der Houven, brengt een ode.

  • En er is muziek van Pitou, Artvark Saxophone Quartet en Matangi Quartet.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Khalid & Sophie: Gummbah over zijn cartoons in de Volkskrant of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV