Donderdag bij Jinek: Buddy Vedder en Carlo Boszhard over nieuw seizoen The Masked Singer

Donderdag bij Jinek: Buddy Vedder en Carlo Boszhard over nieuw seizoen The Masked Singer
De gasten van donderdag 14 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 14 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 14 oktober

  • Dé kijkcijfer-hit van het jaar keert terug: The Masked Singer. Vanavond schuiven Buddy Vedder en Carlo Boszhard aan bij Jinek.
  • De Kinderen van Ruinerwold, Een Huis Vol of Mocro Maffia, vanavond wordt bekend wie de Gouden Televizier-Ring 2021 wint. AD-recensent Angela de Jong kijkt het gala en schuift daarna bij Jinek aan.
  • De Afghaanse tolk die in Kabul is vermoord heeft gewerkt voor de Europese politiecommissie. Zeer waarschijnlijk stond hij op de Nederlandse evacuatielijst. Het ministerie wil dat laatste nog niet bevestigen, maar familie en vrienden zeggen van wel. Tweede Kamerlid van de PvdA Kati Piri en veteraan Robbert Miedema schuiven vanavond aan bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Jinek: Buddy Vedder en Carlo Boszhard over nieuw seizoen The Masked Singer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV