Vanaf deze datum staat de documentaire The Beatles: Get Back op Disney+

Vanaf deze datum staat de documentaire The Beatles: Get Back op Disney+
Docu van Peter Jackson (The Lord of the Rings)

Film :

Peter Jackson heeft de afgelopen drie jaar gewerkt aan een documentaire over The Beatles, die later dit jaar bij Disney Plus in première gaat. De documentaire wordt op 25, 26 en 27 november in drie delen uitgezonden en neemt de kijker mee terug naar de jaren ’60. Nooit eerder zagen we de hechte vriendschap tussen Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr en George Harrison zo rijk en vol in kleur!

Later deze maand verschijnt bij Gids.tv een lijst van alle nieuwe titels op Disney+ in november. Bekijk ook welke films en series er in oktober nieuw op Disney Plus staan.

Let it Be, Help! en Yesterday
Vanaf 25 november kun je bij Disney Plus kijken naar The Beatles: Get Back. Dit is een 3-delige documentaireserie over John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Star, oftewel de legendarische band The Beatles. In de serie wordt het creatieve proces in beeld gebracht van de iconische muzikanten, die talloze wereldhits op hun naam hebben staan.

De documentaire 'The Beatles: Get Back' met onder andere Paul McCartney en John Lennon

Digitaal geremastered
De documentaire Get Back blikt terug op de sessies die de band had in de eerste maand van het jaar 1969, toen ze 14 nummers probeerden te schrijven ter voorbereiding op hun eerste live-concert in twee jaar tijd. Door de zeer strikte deadline wordt de vriendschap tussen McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr flink op de proef gesteld. De docuserie is samengesteld uit bijna 60 uur ongeziene beelden die in 21 dagen zijn opgenomen en bevat daarnaast - voor het eerst in zijn geheel - het laatste live optreden van The Beatles als groep, het unieke en onvergetelijke dakconcert op Savile Row in Londen.

Regisseur Peter Jackson maakte ook al de indrukwekkende docu They Shall Not Grow Old (2018) over de Eerste Wereldoorlog in levensechte kleuren. Lees hier onze filmrecensie van They Shall Not Grow Old.

Vanaf 25 november 2021 is de driedelige documentaire The Beatles: Get Back te zien op Disney+.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanaf deze datum staat de documentaire The Beatles: Get Back op Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV