Recensie: Halloween Kills is slechte tweede deel met showstelende Michael Myers

Recensie: Halloween Kills is slechte tweede deel met showstelende Michael Myers
Met Jamie Lee Curtis en Judy Greer

Film :

Vanaf 14 oktober is de film Halloween Kills te zien in de Nederlandse bioscopen. We waren met zijn allen verrast, tevreden en geshockeerd over het uitstekende eerste deel in de nieuwe francise Halloween uit 2018. Na het zien van het tweede deel Halloween Kills komen we toch van een koude horror-kermis thuis. Lees hier de filmrecensie Halloween Kills.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Evil dies tonight
Het verhaal gaat door en volgt Laurie Strode op de bewuste avond waarin ze voorgoed afgerekend lijkt te hebben met Michael Myers. Een hele stoet brandweervoertuigen staat echter klaar om het brandende huis te gaan blussen. Een wederopstanding van levensgevaarlijke en gestoorde Michael is hiermee niet uitgesloten.

Jamie Lee Curtis (Laurie Strode) en Judy Greer in horrorfilm 'Halloween Kills'

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Het is erg jammer, bijna eeuwig zonde dat na een goed en bruut eerste deel Halloween, de boel in Halloween Kills zo vreselijk instort. De film is gewoon slecht, mede door zeer slechte bijrollen, matige dialogen en een dom verhaal waar het rustige dorp (met oude bekenden) in opstand komt om de meedogenloze moordernaar naar een andere brandende hel te sturen. Verder komt Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) in dit deel haar ziekenhuisbed niet uit in een vrij hysterisch rol die ook niet echt een Oscarnominatie verdiend. Wat overblijft zijn de enkele spannende en zenuwslopende momenten als Michael Myers de huizen binnen sluipt, met extreem dood en verderf tot gevolg. Maar dat is helaas niet genoeg. Een grote tegenvaller: Anderhalve ster.

Cast
Naast Jamie Lee Curtis (Knives Out) zijn ook Judy Greer (Jurassic World) is ook Andi Matichak (Son) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door David Gordon Green (Stronger).

Vanaf 14 oktober is de film Halloween Kills te zien in de bioscopen. Genre: Horror. Tijdsduur: 105 minuten. IMDb-score: 6,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Halloween Kills is slechte tweede deel met showstelende Michael Myers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV