IJzingwekkende horrorfilm The Conjuring 2 zie je zaterdag op Veronica

IJzingwekkende horrorfilm The Conjuring 2 zie je zaterdag op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Nadat The Conjuring in 2013 uitgroeide tot een heuse horror-blockbuster kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. In 2016 verscheen The Conjuring 2, waarin Ed en Lorraine Warren opnieuw met duister gespuis te maken krijgen. Deze ijzingwekkende horrorfilm is zaterdag te zien op Veronica en je kunt The Conjuring 2 streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Bekijk de volledige programmering van de Halloween-filmmaand op Veronica.

Het verhaal
De paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren reizen in 1977 af naar Engeland om de alleenstaande moeder Peggy Hodgson en haar vier kinderen bij te staan. Vooral Peggy's dochter Janet heeft hulp nodig, want haar moeder heeft het vermoeden dat ze bezeten is. En daar blijft het niet bij: in het huis van de Hodgsons bevinden zich allerlei paranormale verschijnselen. Het kwaad lijkt overal te zitten.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Ook het tweede deel uit de Conjuring-reeks is weer ijzersterk en loeispannend. Je weet inmiddels wat je kunt verwachten, en toch slaagt regisseur James Wan erin om je de stuipen op het lijf te jagen. Het lekkere jaren zeventig-sfeertje uit het eerste deel is ook weer terug (een belangrijk pluspunt) en verder slaagt Wan erin om een aantal goed getimede schrikeffecten in zijn film te stoppen. Niet verwonderlijk dus dat ook deze horrorfilm weer honderden miljoenen dollars in het laatje bracht.

Cast
Naast Vera Farmiga (The Departed) en Patrick Wilson (Midway) zijn ook Madison Wolfe (Trumbo) en Frances O'Connor (A.I. Artificial Intelligence) te zien in The Conjuring 2. Deze film is geregisseerd door James Wan (Malignant).

The Conjuring 2 (2016) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is zaterdag 16 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: horror. Speelduur: 134 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV