Nieuwe comedyserie Deep Shit gaat zondag van start op NPO 3

Nieuwe comedyserie Deep Shit gaat zondag van start op NPO 3
Vrouwen belanden in crimineel avontuur

Kijktip :

Vanaf zondag 17 oktober zendt NPO 3 de gloednieuwe Nederlandse comedyserie Deep Shit uit. In deze serie leren we twee op het oog normale vrouwen kennen, die steeds dieper in een onbedoeld crimineel avontuur verzeild raken.

Deep Shit gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vinexvrouwen
Maak kennis met Veerle en Sara: twee Vinexvrouwen die vastgeroest in de sleur van hun eigen gezinsleven zitten. Ze zijn teleurgesteld over de saaiheid van hun levens, maar een toevallige en confronterende ontmoeting in de supermarkt zet alles op zijn kop. Veerle en Sara vinden in elkaar een bondgenoot in alle opgekropte woede over hun dagelijks leven.

Pistool
Met een gevonden pistool van de onhandige crimineel Tarik in de hand besluiten ze de zaken vanaf nu nét even wat anders aan te pakken. Thuis proberen ze de schijn op te houden, maar ondertussen draaien ze zichzelf steeds verder vast in een crimineel web. Zo tart de serie Deep Shit alle conventies van het jonge, gesettelde gezinsleven.

De nieuwe serie Deep Shit is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Deep Shit terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe comedyserie Deep Shit gaat zondag van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV