Nieuw seizoen Reizen Waes in Nederland vanaf zondag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Reizen Waes in Nederland vanaf zondag te zien op NPO 3
Tom Waes bezoekt ons land

Kijktip :

Vanaf zondag 17 oktober is Tom Waes terug met een nieuwe seizoen van Reizen Waes, dat volledig opgenomen is in... Nederland. De populaire presentator bekijkt ons landje eens vanuit een Vlaams perspectief en gaat op zoek naar mooie plekken, intrigerende figuren en bijzondere verhalen.

Reizen Waes gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Safari
Avonturier Tom Waes blijft, ook nu de reisbeperkingen grotendeels zijn opgeheven, nog even dicht bij huis. Na een serie in Vlaanderen gaat hij nu op verkenningstocht door ons land, waar naast klompen, kaas, windmolens en tulpen nog genoeg te ontdekken valt. Van baanbrekende onderzoeken en nutteloze uitvindingen tot illegale kaas, Molukse papeda, het spotten van oehoes en zelfs een heuse BN-safari: er valt veel te doen.

Zuiden
Waes reist door Nederland met de auto, de botsauto, de powerboat, de skûtsje, de parachute en... te voet. Het belooft een onvergetelijke reis op onze eigen bodem te worden. In de eerste aflevering trekt hij vanuit Zeeland door Noord-Brabant om te eindigen in Limburg. Waes bezoekt de Oosterscheldekering, gaat op pad met de drugspolitie en onderzoekt of er misschien een butler in hem verloren is gegaan in het zuiden van ons land.

Het nieuwe seizoen van Reizen Waes is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Reizen Waes in Nederland vanaf zondag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV