Nieuw satirisch programma Plakshot begint zondag op NPO 3

Nieuw satirisch programma Plakshot begint zondag op NPO 3
Roel Maalderink krijgt eigen tv-programma

Kijktip :

Op de zondagavond wordt bij de publieke omroep traditioneel ruimte vrijgemaakt voor satire. Dat is vanaf zondag 17 oktober niet anders, want dan gaat het nieuwe programma Plakshot van start. Hierin wordt de absurditeit van de media pijnlijk blootgelegd.

Plakshot gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Roel Maalderink
Het programma wordt gepresenteerd door Roel Maalderink, die al enkele jaren furore maakt met zijn YouTube-rubriek Voxpop, waarin hij gewone Nederlanders aan het woord laat. In Plakshot bespreekt Maalderink wekelijks de actualiteit door middel van straatinterviews, sketches en parodieën, waarmee de absurditeit van de mediawereld duidelijk wordt.

Woonkamer
De locatie van het programma is opmerkelijk te noemen: Maalderink doet het allemaal vanuit zijn eigen woonkamer, met zijn broer. "Ik heb altijd gedroomd van een eigen televisiestudio met gelikte decors en mooie assistenten, nu is dat het allemaal niet geworden maar thuis op de bank met mijn broer Jos is ook gewoon ontzettend leuk," aldus Maalderink.

Het nieuwe programma Plakshot is vanaf zondag 17 oktober wekelijks rond 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Plakshot terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw satirisch programma Plakshot begint zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV