Vanavond op tv: nieuw seizoen The Masked Singer, start Jochem in de wolken

Vanavond op tv: nieuw seizoen The Masked Singer, start Jochem in de wolken
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 15 oktober

Kijktip :

Vanaf vanavond kun je op RTL 4 weer genieten van een nieuw seizoen van The Masked Singer, waarin 15 BN'ers in vermomming hun zangtalent laten horen. Verder onder meer het nieuwe programma Jochem in de wolken. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 15 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: The Masked Singer

RTL 4
20:00 uur

De spectaculaire zangcompetitie The Masked Singer is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen. De panelleden proberen wekelijks de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. Verschillende BN'ers hijsen zich in grote pakken met bijzondere maskers. Ze zijn daardoor onherkenbaar voor iedereen tijdens spetterende solo-optredens, duetten en groepsoptredens.


Special wapenbezit: Drop It

NPO 3
20:25 uur

De special Drop It is een confronterende zoektocht naar wapenbezit en gebruik onder jongeren. Ter voorbereiding op de landelijke inleveractie van de politie zoeken Dwight van de Vijver en Rachel Rosier antwoorden. Waarom lopen jongeren met wapens? Hoe groot is dit probleem en waar zit de oplossing? Dwight en Rachel spreken met daders, slachtoffers en nabestaanden van slachtoffers.


Dramafilm: Miss Sloane

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond het spannende filmdrama Miss Sloane te zien. Elizabeth Sloane is een genadeloze lobbyiste, die in Washington bekend staat om haar intelligentie, connecties en talent om de tegenstander steeds een stap voor te zijn. Ze is tot alles bereid om te winnen en rijgt de successen aan elkaar. Maar dan komt ze tegenover de wapenlobby komt te staan. Een machtige vijand met schijnbaar eindeloze fondsen en geen scrupules.


Nieuw: Jochem in de wolken

NPO 1
21:30 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Jochem in de wolken vier vrijdagen rond 21:30 uur te zien op NPO 1. Hierin vliegt Jochem Myjer met een luchtballon over de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vanuit vogelperspectief neemt Jochem Myjer de kijker vol enthousiasme mee in zijn verwondering over de schoonheid en diversiteit van Friesland en het Waddengebied, de Biesbosch, de Veluwe en het Limburgse Geuldal.


Nieuw: How to Be Young

NPO 2
22:20 uur

In de nieuwe documentaireserie How to Be Young duikt Margriet van der Linden in de grote thema's waar jongeren mee te maken hebben. We leven in een tijdperk dat bol staat van zorgen: polarisatie, politieke instabiliteit en onderdrukking. Margriet ontmoet in vijf landen, Turkije, Litouwen, Hongarije, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, jonge inwoners, die haar meenemen in hun dromen, hun angsten en hun strijd. Met als rode draad in alle verhalen het zoeken naar een uitweg.


Nieuw: Poldark seizoen 5

NPO 2
23:05 uur

Vanaf vanavond is het vijfde en laatste seizoen van de Britse dramaserie Poldark elke vrijdag rond 23:05 uur te zien op NPO 2. Het rustige bestaan van de Poldarks in Cornwall wordt in de eerste aflevering van het laatste seizoen verstoord wanneer goede vriend Ned Despard een beroep op Ross doet. Ondertussen hebben de Warleggans zo hun eigen plannen en gaan ze een dubieuze alliantie aan met Ralph Hanson.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen The Masked Singer, start Jochem in de wolken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV