Nieuw seizoen Gold Rush vanaf maandag 18 oktober te zien op Discovery

Nieuw seizoen Gold Rush vanaf maandag 18 oktober te zien op Discovery
Jacht op goud gaat verder

Kijktip :

Vanaf maandag 18 oktober is er weer een nieuw seizoen van Gold Rush te zien op Discovery, en de strijd om goud lijkt heftiger dan ooit te worden. Door de historisch hoge goudprijzen is het gevecht om de kostbare grond in Alaska nu écht losgebarsten.

15 meter diep
We zien hoe de succesvolle jonge gouddelver Parker Schnabel land tekort komt. Daarom heeft hij zijn zinnen gezet op een stuk grond dat veel goud zou kunnen bevatten, maar hier zijn wel de nodige risico's aan verbonden. Het grote nadeel is dat de grond op vijftien meter diepte ligt. Ook Tony Beets heeft grootse plannen: hij wil dit jaar maar liefst 250 kilo goud ophalen.

16 miljoen
Deze opbrengst zou een waarde met zich meebrengen van zestien miljoen dollar. De 'King of the Klondike' trekt meer dan vijf miljoen uit om nieuw materiaal aan te schaffen en deze droom te realiseren. Verder is oorlogsveteraan Fred Lewis inmiddels aangekomen in de Yukon - maar is er nog wel een stukje grond voor hem? Het wordt een seizoen zoals we dat niet eerder hebben gezien.

Het nieuwe seizoen van Gold Rush is vanaf maandag 18 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Gold Rush vanaf maandag 18 oktober te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV