PSV - PEC Zwolle live op tv (Eredivisie)

PSV - PEC Zwolle live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negende speelronde

Sport :

Op zaterdag 16 oktober spelen PSV en PEC Zwolle in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - PEC Zwolle

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren staan tweede in de Eredivisie en hebben hun vorm weer aardig te pakken. Tegen PEC Zwolle is het voor PSV meestal geen probleem: op 13 september 2014 won PEC voor het laatst.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.30 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

PSV - PEC Zwolle is zaterdag 16 oktober om 21.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.30 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - PEC Zwolle live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV