Maandag 18 oktober in slotaflevering Het Roer Om: grootse plannen in Benidorm

Maandag 18 oktober in slotaflevering Het Roer Om: grootse plannen in Benidorm
Volkszanger Ronnie verhuist naar Spanje

Kijktip :

Maandag (18 oktober) is de laatste aflevering van Het Roer Om te zien op SBS6. Dit programma, een alternatieve versie van Ik Vertrek, werd de afgelopen weken uitstekend bekeken op de Talpa-zender. In de slotaflevering het verhaal van Ronnie en Sandra.

Het Roer Om gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Benidorm
Ronnie is volkszanger, maar samen met zijn vrouw Sandra wil hij zijn leven compleet omgooien. De twee verhuizen naar de Spaanse badplaats Benidorm, waar ze in eerste instantie een bed & breakfast willen opzetten. Eenmaal aangekomen besluiten ze hun grootse plannen echter radicaal te veranderen.

Lastig
In Spanje blijkt het namelijk lastiger dan gedacht om iets betaalbaars te vinden, zeker in een populaire badplaats. Dat weerhoudt Ronnie en Sandra er niet van tóch grote plannen te blijven maken. Een daarvan is het organiseren van een feestweek met Nederlandse volkszangers, om het imago van het bejaarde Benidorm te verjongen.

De laatste aflevering van Het Roer Om is maandag 18 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag 18 oktober in slotaflevering Het Roer Om: grootse plannen in Benidorm of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV