Spectaculaire fantasyfilm Harry Potter and the Goblet of Fire maandag op Net5

Spectaculaire fantasyfilm Harry Potter and the Goblet of Fire maandag op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Naarmate de Harry Potter-filmreeks vorderde werden de films niet alleen duisterder, maar bij vlagen ook een stuk spectaculairder. Dat blijkt wel uit Harry Potter and the Goblet of Fire, het vierde deel. Deze meeslepende fantasyfilm is maandag te zien op Net5 en je kunt Harry Potter and the Goblet of Fire streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Harry Potter gaat zijn vierde schooljaar in op Zweinstein, waar dit jaar het internationale Toverschool Toernooi gehouden wordt. De competitie is alleen voor oudere tovenaarsstudenten, maar toch komt Harry's naam boven als een van de deelnemers. Harry weet niet hoe dit mogelijk is, maar wordt gedwongen mee te doen. Terwijl Harry zich voorbereidt op de wedstrijd, wordt het duidelijk dat Voldemort sterker wordt en het nog altijd op zijn leven gemunt heeft. Dit nieuws is niet het enige wat Harry de rillingen bezorgt: hij heeft ook nog geen date voor het Kerstbal.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Harry Potter and the Goblet of Fire zit zó propvol actie dat je af en toe even op adem moet komen. Regisseur Mike Newell trok alle registers open voor de drie opdrachten van het Toverschool Toernooi, maar ondertussen is er ook veel ruimte voor karakterontwikkeling en zelfs een heuse ruzie tussen Harry en Ron. Dat maakt van deze vierde film opnieuw een sterke productie, waarin het hoge kindergehalte uit de eerste twee films definitief is verdwenen. Spannend, spectaculair en sprankelend: Goblet of Fire heeft het allemaal.

Cast
Naast Daniel Radcliffe (Now You See Me 2), Rupert Grint (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) en Emma Watson (Little Women) zijn ook Robbie Coltrane (Great Expectations), Michael Gambon (Judy) en Ralph Fiennes (Skyfall) te zien in Harry Potter and the Goblet of Fire. Deze film is geregisseerd door Mike Newell (Donnie Brasco).

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is maandag 18 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 157 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire fantasyfilm Harry Potter and the Goblet of Fire maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV