Mooie en harde confrontaties in De Leugendetective

Mooie en harde confrontaties in De Leugendetective
'Eerlijke gesprekken' tussen partners

Kijktip :

Voor het nieuwe tv-programma De Leugendetective’ is leugenexpert Dan Ribacoff overgevlogen vanuit Amerika om exen, lovers en partners het eerlijkste gesprek van hun leven te geven. De stellen gaan in het programma de confrontatie aan die soms mooi, maar ook keihard en confronterend kan zijn.

Voordat de koppels aan het gesprek beginnen, neemt Ribacoff eerst de leugentest afzonderlijk bij ze af. Zo weet hij exact wanneer de waarheid gesproken wordt en heeft zelfs de kleinste leugen geen schijn van kans. Zoals Dan zegt: "Your mouth can lie, but your brains can't."

In de eerste aflevering zijn onder andere Kim (19) en Robin (21) te zien. Het stel kent elkaar via een dating-app en zijn een paar maanden samen. Kim heeft twijfels over Robin omdat hij bekendstaat als player en altijd 'buiten de deur at' in zijn vorige relaties. Kim vindt vreemdgaan minder erg dan het verzwijgen ervan, maar is hij haar trouw? Dat zal De Leugendetective moeten uitwijzen.

De Leugendetective is vanaf dinsdag 27 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mooie en harde confrontaties in De Leugendetective of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV