Vrijdag in Op1: o.a. Henkjan Smits over nieuwe single Adele

Vrijdag in Op1: o.a. Henkjan Smits over nieuwe single Adele
De gasten van vrijdag 15 oktober

Kijktip :

Eindelijk: de nieuwe single van Adele is vandaag verschenen. Easy On Me is vanaf vandaag overal te beluisteren. Onder andere Henkjan Smits reageert op de plaat bij Op1. Hieronder lees je wie de andere gasten zijn van Op1 van vrijdagavond.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 van vrijdag 15 oktober

  • We hebben er maar liefst zes jaar op moeten wachten, maar het is ein-de-lijk zover: nieuwe muziek van Adele. Vanaf vandaag is de eerste single Easy on Me van het binnenkort te verschijnen album ‘30’ overal te beluisteren. Muziekproducent Henkjan Smits en dj Fernando Halman schuiven vanavond aan bij Op1 om het uitgebreid te hebben over het fenomeen Adele. Ook Adam Bazuin is te gast, hij volgt de zangeres al jaren de hele wereld over en zag haar shows al zo vaak, dat Adele hem nu herkent.
  • Ze groeide in de jaren zeventig uit tot een echt Nederlands icoon, maar stond later vooral in alle bladen door haar alcoholverslaving. De inmiddels 71-jarige Bonnie St. Claire is alle roddels zat en besloot haar eigen verhaal op te schrijven in de autobiografie ‘Kwam een vrouw bij de slijterij’. Illusionist Hans Klok is al van kinds af aan verliefd op de zangeres en hangt vanavond aan haar lippen, nu ze eindelijk haar levensverhaal vertelt bij Op1.
  • Schelden, dreigen en bedreigen. Nederlandse politici krijgen er steeds meer mee te maken. De Haagse politiechef Paul van Musscher heeft er een dagtaak aan, zijn stad heeft zelfs een speciaal Team Bedreigde Politici. Agressie-expert Caroline Koetsenruijter ziet een breder probleem: we zijn een veel te agressief land geworden en moeten dit niet accepteren.
  • Het demissionaire kabinet gaat de portemonnee trekken om een deel van de stijgende energierekening te betalen. Dat maakte demissionair staatssecretaris van Klimaat en Energie Dilan Yeşilgöz-Zegerius vandaag bekend. Het gaat om een gemiddeld bedrag van 400 euro per huishouden. Vanavond is Yeşilgöz te gast bij Op1.

Presentatie
De speciale uitzending van vrijdag 15 oktober van Op1 wordt gepresenteerd door Welmoed Sijtsma en Jort Kelder.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: o.a. Henkjan Smits over nieuwe single Adele of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV