Vrijdag in Jinek: o.a. Nikkie de Jager over Gouden Televizier-Ster

Vrijdag in Jinek: o.a. Nikkie de Jager over Gouden Televizier-Ster
De gasten van vrijdag 15 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van vrijdag 15 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van vrijdag 15 oktober

  • Bekir E. is vrijdag gehoord in het hoger beroep in de zaak-Nicky Verstappen om vast te kunnen stellen hoe betrouwbaar zijn getuigenis is. Journalist Victor Schildkamp en advocaten Gerald Roethof en Yehudi Moszkowicz schuiven er vanavond over aan.
  • Het is de allermooiste prijs die je kan winnen als je in de televisiewereld werkt: een felbegeerde Televizier-award. Vriendinnen Nikkie de Jager en Linda Hakeboom hebben er sinds gisteren allebei één. Ze schuiven vanavond aan bij Jinek.
  • Amsterdam Dance Event is los en voor veel artiesten voelt dit als het startschot: de dance-industrie gaat weer open. Eva Jinek viert dit vanavond met Armin van Buuren, hij staat twintig jaar achter elkaar in de top 10 van de honderd beste dj’s ter wereld, en dj’s Sunnery James en Ryan Marciano zijn er ook.
  • Roel Maalderink is met zijn rubriek Voxpop de bekendste straatjournalist van Nederland. De rubriek is inmiddels zo populair dat Roel zijn eigen tv-programma krijgt: Plakshot. Zondagavond is de eerste uitzending, vanavond schuift Roel aan bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: o.a. Nikkie de Jager over Gouden Televizier-Ster of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV