Serierecensie: YOU seizoen 3 brengt psychologische spelletjes terug

Serierecensie: YOU seizoen 3 brengt psychologische spelletjes terug
Opnieuw spanning en sensatie

Film :

Vanaf 13 oktober staat het derde seizoen van YOU op Netflix. Joe lijkt zijn nieuwe liefde te hebben gevonden en een rustig leven te gaan leiden, maar hoe snel valt hij terug in zijn oude gewoonten? Lees hier de recensie van YOU seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Droom
Joe Goldberg en Love Quinn gaan met hun nieuw kindje voor de droom van "huisje boompje beestje". Maar hun relatie wordt op de proef gesteld wanneer beide opnieuw in oude gewoonten vervallen...

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
De keuze om de verhaallijnen over het stalkgedrag van Joe los te laten doet deze serie veel goeds, want door de focus van het verhaal opnieuw op de relatie tussen Joe en Love blijft liggen, is dit misschien wel het beste seizoen van YOU tot nu toe. De romantiek werkte in het tweede seizoen nog wel een afleidend, nu houdt het tempo in het verhaal. Opnieuw spelen de psychologische spelletjes een hoofdrol, wat de serie interessant blijft maken. 4 sterren.

Cast
Penn Badgley (The Paper Store) en Victoria Pedretti (Once Upon a Time... in Hollywood) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Sera Gamble (Supernatural).

Vanaf 13 oktober 2021 is YOU seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: Romantiek, Thriller. IMDb-score: 7,7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: YOU seizoen 3 brengt psychologische spelletjes terug of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV