Serierecensie: Reservation Dogs is politieke komedie die over grenzen gaat

Serierecensie: Reservation Dogs is politieke komedie die over grenzen gaat
Van de hand van Taika Waititi

Film :

Vanaf 13 oktober staat het eerste seizoen van Reservation Dogs op Disney Plus. Met een titel geleend van het debuut van de legendarische regisseur Quentin Tarantino kun je flink wat verwachten. Lees hier de recensie van Reservation Dogs seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Oklahoma
Een coming-of-age-verhaal over vier Native American tieners die opgroeien in een reservaat in het oosten van Oklahoma en hun dagen vullen met het plegen van misdaden... en het bestrijden ervan.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
De mix tussen komedie en serieuze boodschappen is er eentje die je niet vaak zo goed tegenkomt als in deze serie. Dat Waititi dat kan, weten we al (onder meer door Jojo Rabbit). De serie gaat zo nu en dan flink over het randje met zijn komische noot, wat het af en toe wat moeilijk te volgen maakt. Eigenlijk is deze serie op zijn best als het rustig aan gaat en het verhaal tot een - vaak belangrijk - punt kan komen. Dan is het slim, doordacht en blijft het je achtervolgen. 4 sterren

Cast
Devery Jacobs (American Dogs), D'Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out) en Lane Factor (The Fabelmans) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

Vanaf 13 oktober 2021 is Reservation Dogs seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Komedie, Misdaad. IMDb-score: 8,2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Reservation Dogs is politieke komedie die over grenzen gaat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV