Serierecensie: Ted Lasso seizoen 2 is serie waar iedereen over moet praten

Serierecensie: Ted Lasso seizoen 2 is serie waar iedereen over moet praten
Jason Sudeikis zet fantastische hoofdrol neer

Film :

Vanaf 8 oktober staat het volledige tweede seizoen van Ted Lasso op Apple TV+. Voor het eerste seizoen ontving zeven Emmy Awards en het tweede seizoen zal daar zeker niet voor onder doen. Lees hier de recensie van Ted Lasso seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ted Lasso Way
Ted Lasso is een American football-coach die naar Engeland verhuist als hij wordt aangenomen om een voetbalteam te leiden, ondanks dat hij geen ervaring heeft. In het tweede seizoen heeft zijn onorthodoxe aanpak vruchten afgeworpen. Hoe valt dat bij de fans en de sponsors?

Bron: Apple TV

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Dit is de serie waar terecht veel over gesproken wordt en eigenlijk moet er nog meer over gesproken worden. Dit is gewoonweg één van de beste komedieseries van de laatste jaren. Ook in dit tweede seizoen is Jason Sudeikis de grote ster. De serie snijdt verrassend veel hedendaagse problemen binnen en buiten de sport op de hak: financiële problemen, foute sponsors en "verboden liefdes". Dat alles met een flinke scheut spot en zelfspot. Een serie die even verrassend als voorspelbaar en even grappig als emotioneel uit de hoek kan komen: 4,5 ster.

Cast
Naast Jason Sudeikis (Booksmart) spelen ook Brett Goldstein (The Hooligan Factory), Brendan Hunt (Bless This Mess) en Hannah Waddingham (Winter Ridge) rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Brendan Hunt en Joe Kelly (How I Met Your Mother).

Vanaf 8 oktober 2021 is Ted Lasso seizoen 2 te streamen op Apple TV Plus. Genre: Komedie. IMDb-score: 8,8.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Ted Lasso seizoen 2 is serie waar iedereen over moet praten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV