Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 42

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 42
Kijktips voor 16 t/m 23 oktober

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in oktober 2021.

De Slag om de Schelde (nu te zien)

Netflix

Bron: September Films
We volgen onder andere Marinus, een jonge Nederlandse man die aan de kant van de Duitsers vecht. Ook volgen we William, een verdwaalde Britse zweefvliegtuigpiloot en Teuntje, die deel uitmaakt van een verzetsbeweging. Lees hier waar je De Slag om de Schelde kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van De Slag om de Schelde.

YOU, S3 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Joe, de geniale bedrijfsleider van een boekenwinkel, valt als een blok voor de mooie Beck. Hij begint echter al snel rare trekjes te vertonen. Hij bestudeert de sociale media-profielen van Beck obsessief, en gebruikt de informatie om indruk op haar te maken. Bekijk hier waar je YOU kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van YOU seizoen 3.

Misfit: De Serie, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Vriendengroep De Misfits werkt aan een musical, maar terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwachts wordt verboden. Bekijk hier waar je vanaf 16 oktober Misfit: De Serie kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Misfit: De Serie.

Harley Quinn: Birds of Prey (vanaf zondag)

Netflix

Bron: Warner Bros.
Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime Joker, probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd. Lees hier waar je Birds of Prey kunt kijken.

Locke & Key, S2 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke - drie broers en zussen en hun moeder - naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Bekijk hier waar je Locke & Key kunt streamen.

Dynasty, S4 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Opnieuw drama en intriges in de families Carrington en Colby. In het vierde seizoen krijgt Fallon te maken met een hoop aartsvijanden die het op haar gemunt hebben, de allerergste, geloof het of niet, is haar eigen broer. Hoe zal deze familieruzie aflopen? Bekijk hier waar je Dynasty kunt streamen.

The Office US, S1-9 (vanaf zaterdag)

Netflix

De serie speelde zich af in het kantoor van de fictieve firma Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania. De baas Michael Scott (Steve Carell) denkt dat hij de beste baas is die je maar kan wensen. Hij probeert grappig en vriendelijk te zijn naar zijn personeel en ziet zij als zijn familie. Bekijk hier waar je The Office kunt streamen.

Verder op Netflix

 • In for a Murder (W jak morderstwo) (19 oktober)
 • Night Teeth (20 oktober)
 • Stuck Together (20 oktober)
 • Found (20 oktober)
 • Sex, Love & Goop, S1 (21 oktober)
 • Insiders, S1 (21 oktober)
 • Life's a Glitch with Julien Bam, S1 (21 oktober)
 • Inside Job, S1 (22 oktober)
 • Roaring Twenties (22 oktober)
 • The King's Affection, S1 (22 oktober)
 • Adventure Beast, S1 (22 oktober)
 • More than Blue: The Series, S1 (22 oktober)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 42 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV