Serierecensie: Misfit: De Serie is leuke tienerserie vol humor en gevoel

Serierecensie: Misfit: De Serie is leuke tienerserie vol humor en gevoel
Nederlandse serie op Netflix

Film :

Vanaf 15 oktober staat het eerste seizoen van Misfit: De Serie op Netflix. Een serie over een middelbare school die zelfs internationaal de nodige lof oogst. Hoe bevalt deze serie ons? Lees hier de recensie van Misfit: De Serie.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Schoolhoofd
De Misfits verwachten een geweldig schooljaar als ze beginnen aan hun super coole musical. Terwijl ze werken aan de songs en danspassen wordt de musical verboden door het nieuwe schoolhoofd Agnes. Voor het nieuwe schoolhoofd staan cijfers en studeren op de eerste plaats. Zij vindt de musical een verspilling van tijd en energie.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
De serie is kleurrijk en vrolijk, maar weet ook de gevoelige snaar te raken. Hoofdrolspeelster Djamila heeft een verrassende rol in huis, maar de dialogen komen niet verder dan clichématige gesprekjes tussen vrienden. Voor iedere generatie zullen er wat herkenbare elementen in zitten, en uiteindelijk weet deze serie de boodschap van de problemen en de vrolijkheden van een vriendengroep op een school goed over te brengen: 3,5 ster.

Cast
Djamila (De Grote Slijmfilm) en Niek Roozen (Project Gio) spelen de hoofdrollen deze serie. Verder zien we onder meer Georgina Verbaan, Britt Scholte en Noah de Nooij.

Vanaf 15 oktober 2021 is Misfit: De Serie seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Komedie. IMDb-score: 7,9.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Misfit: De Serie is leuke tienerserie vol humor en gevoel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV