Vanavond op tv: documentaire Gebroken, slotaflevering Het Roer Om, nieuw seizoen Gold Rush

Vanavond op tv: documentaire Gebroken, slotaflevering Het Roer Om, nieuw seizoen Gold Rush
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 18 oktober

Kijktip :

Vanavond is op NPO 2 de aangrijpende documentaire Gebroken te zien. Verder onder meer de slotaflevering van Het Roer Om en een nieuw seizoen van Gold Rush. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 18 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Gebroken

NPO 2
20:30 uur

De documentaire Gebroken zoekt uit welke impact het op je leven leeft wanneer één van je ouders na een scheiding uit je leven verdwijnt, door toedoen van de andere ouder. Rianne en Frénk werden na de vechtscheiding van hun ouders voor de onmogelijke keuze gesteld te kiezen voor hun vader of hun moeder. De keuzes die zij destijds maakten blijken gebaseerd op leugens, wrok en pijn van anderen, die zij als kind voor waar aannamen.


Fantasyfilm: Harry Potter and the Goblet of Fire

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond het fantasyspektakel Harry Potter and the Goblet of Fire. Harry Potter gaat zijn vierde schooljaar in op Zweinstein, waar dit jaar het Toverschool-toernooi wordt gehouden. De competitie is alleen voor oudere en ervaren tovenaarsstudenten, maar toch komt Harry's naam boven als een van de deelnemers. Terwijl Harry zich voorbereidt op de gevaarlijke wedstrijd, wordt duidelijk dat Voldemort steeds sterker wordt en het nog altijd op hem heeft gemunt.


Terug: Gold Rush

Discovery
20:30 uur

De strijd om goud is heftiger dan ooit in het nieuwe seizoen van Gold Rush. Met de historisch hoge goudprijzen is het gevecht om de kostbare grond in Alaska pas echt losgebarsten. De succesvolle jonge gouddelver Parker Schnabel komt land te kort en moet daarom flinke risico's nemen. Hij heeft zijn zinnen gezet op een stuk grond dat mogelijk veel goud bevat, maar een groot nadeel heeft: het zit op 15 meter diepte.


Het Roer Om: grootse plannen in Benidorm

SBS 6
21:30 uur

In de laatste aflevering van Het Roer Om hebben volkszanger Ronnie en zijn vrouw Sandra grootse plannen in het Spaanse Benidorm. Ze gooien hun leven volledig om terwijl de camera's ze volgen. Ronnie en Sandra willen eigenlijk een bed & breakfast starten, maar eenmaal aangekomen veranderen de plannen. Het blijkt lastiger dan verwacht om iets betaalbaars te vinden in de populaire badplaats.


Nieuw: Coyote

FOX
22:00 uur

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Coyote elke maandag om 22:00 uur te zien op seriezender FOX. Op z'n laatste dag als douanier ontdekt Ben Clemens een geheime tunnel waardoor goederen vanuit Mexico naar de Verenigde Staten worden gesmokkeld. Het mensensmokkelkartel heeft hem in de smiezen en dwingt de voormalige grenswachter in een rol die indruist tegen al zijn principes.


Terug: Tiki Taka Touzani

NPO 3
22:25 uur

Straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani gaat in een nieuw seizoen van Tiki Taka Touzani weer langs bij bekende Nederlandse profvoetballers voor een een-tweetje met én zonder bal. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen spreekt Soufiane af met twee Nederlandse profvoetballers die momenteel furore maken in België: Noa Lang (Club Brugge) en Joshua Zirkzee (Anderlecht).Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: documentaire Gebroken, slotaflevering Het Roer Om, nieuw seizoen Gold Rush of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV