Ajax - Borussia Dortmund live op tv (Champions League)

Ajax - Borussia Dortmund live op tv (Champions League)
Serieuze testcase voor Amsterdammers

Sport :

Na overwinningen op Sporting Portugal en Besiktas volgt dinsdag een serieuze testcase voor Ajax: Borussia Dortmund komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd is live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Borussia Dortmund

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Vorm
Ajax steekt al het hele seizoen in een blakende vorm, maar heeft tot nu toe wel drie misstappen begaan. De Johan Cruijff Schaal werd ruim verloren van PSV (0-4) en in de competitie leed Ajax puntverlies tegen FC Twente (1-1) en FC Utrecht (0-1). Daar staat tegenover dat de Amsterdammers zonder puntverlies aan kop gaan in Groep C van de Champions League. Afgelopen weekend won Ajax met 0-2 bij sc Heerenveen.

Haaland
Ook Borussia Dortmund heeft nog niet verloren in de Champions League, maar zij hadden meer moeite met hun tegenstanders dan Ajax. Er werd nipt gewonnen van Besiktas (1-2) en Sporting (1-0), ploegen die Ajax versloeg met respectievelijk 2-0 en 1-5. Dortmund kan weer beschikken over superspits Erling Braut Haaland, die er een tijdje uit was met een blessure. De Noor scoorde afgelopen weekend meteen weer twee keer tegen FSV Mainz 05.

De wedstrijd Ajax - Borussia Dortmund is dinsdag 19 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Borussia Dortmund live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV