Nieuw seizoen Volle zalen start dinsdag op NPO 2: deze artiesten zijn te gast

Nieuw seizoen Volle zalen start dinsdag op NPO 2: deze artiesten zijn te gast
Cornald Maas in gesprek met podiumkunstenaars

Kijktip :

Vanaf dinsdag 19 oktober is er weer een nieuw seizoen van Volle zalen te zien op NPO 2. Presentator Cornald Maas praat de komende weken met zes podiumkunstenaars, die de afgelopen anderhalf jaar op verschillende manieren hebben beleefd. Eén dingen hebben ze gemeen: de passie voor hun vak en de zin om weer te mogen optreden. Wie zijn er dit seizoen te gast in Volle zalen?

Volle zalen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gasten
Dit seizoen portretteert Cornald Maas de volgende gasten:

  • Hans Croiset
  • Nasrdin Dchar
  • Paul Haenen
  • Sanne Hans
  • Hadewych Minis
  • Barrie Stevens

Eerste aflevering
In de eerste aflevering een portret van Sanne Hans, zangeres van de band Miss Montreal. Ze had al vóór de pandemie besloten haar agenda minder vol te plannen, want naast haar leven als artiest brengt ze nu samen met haar vriend een deel van het jaar door op Bonaire. Maas reist af naar Dedemsvaart, het geboortedorp van Hans in Overijssel. Tijdens een bezoek aan haar voormalige school vertelt ze over het moment dat haar leven 'ontplofte' na een eerste tv-optreden en wat dat met haar deed.

Het nieuwe seizoen van Volle zalen is vanaf dinsdag 19 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV