Manchester United - Atalanta live op tv (Champions League)

Manchester United - Atalanta live op tv (Champions League)
Spannende clash in Groep F

Sport :

In Groep F van de Champions League kan het na twee wedstrijden nog alle kanten op. Woensdagavond (20 oktober) nemen Manchester United en Atalanta het tegen elkaar op. Het duel is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester United - Atalanta

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Wisselvallig
Het seizoen van Manchester United kenmerkt zich tot dusver door wisselvalligheid. In de Premier League staan de Red Devils op de zesde plaats; er werd afgelopen weekend nog spectaculair verloren van Leicester City (4-2). Ook in de Champions League gaat het behoorlijk moeizaam. Er werd verloren van BSC Young Boys (2-1) en nipt gewonnen van Villarreal (2-1).

Nederlandse enclave
Atalanta is met de komst van Teun Koopmeiners, afgelopen zomer, nóg meer veranderd in een Nederlandse enclave. Koopmeiners, Marten de Roon en Hans Hateboer wonnen dit weekend met 1-4 van Empoli en gaan aan kop in Groep F met vier punten uit twee wedstrijden. Er werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Villarreal en met 1-0 gewonnen van Young Boys.

De wedstrijd Manchester United - Atalanta is woensdag 20 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester United - Atalanta live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV