Waar is GLORY Collision 3 live te zien? (zaterdag 23 oktober)

Waar is GLORY Collision 3 live te zien? (zaterdag 23 oktober)
Met onder anderen Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik

Sport :

Op zaterdag 23 oktober is het tijd voor GLORY Collision 3, voorafgegaan door GLORY 79. Het vechtsportspektakel vindt plaats in het Gelredome in Arnhem, maar waar kun je het evenement live kijken?

Koop je tickets voor GLORY Collision 3 via de website van GLORY.

Livestream
Het evenement GLORY Collision 3, met het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik als klapstuk van de avond, is exclusief te zien via een livestream van GLORY. Op de website van de vechtsportorganisatie wordt de hele avond live gestreamd, dus daar kun je ook de strijd om de wereldtitel tussen Verhoeven en Ben Saddik live kijken.

Bekijk de volledige fight card van GLORY 79 en GLORY Collision 3.

Hoe werkt het?
Maar hoe werkt het precies? Op de website van GLORY kun je gratis een account aanmaken. Daarmee kun je een ticket kopen voor de livestream volgens het principe 'pay per view'. Een ticket voor GLORY Collision 3 kost eenmalig €19,99. Daarmee kun je het hele evenement live kijken. Vóór GLORY Collision 3 staat GLORY 79 op het programma; deze gevechten zijn GRATIS te zien op een livestream via Gids.tv.

Het evenement GLORY Collision 3 met o.a. Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik is op zaterdag 23 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY. Daarvoor is GLORY 79 vanaf 18.00 uur GRATIS te zien op de livestream via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar is GLORY Collision 3 live te zien? (zaterdag 23 oktober) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV