Maandag in HLF8: Rico Verhoeven over gevecht tegen Jamal Ben Saddik

Maandag in HLF8: Rico Verhoeven over gevecht tegen Jamal Ben Saddik
Dit zijn de gasten van maandag 18 oktober

Kijktip :

Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol elke werkdag met interessante gasten, met als doel: een goed gesprek over positieve onderwerpen. Hieronder lees je wie de gasten zijn van HLF8 van maandag 18 oktober.

De gasten in HLF8 van maandag 18 oktober

  • Rico Verhoeven komt langs om te praten over zijn gevecht tegen Jamal Ben Saddik. Dit is zijn laatste interview voor de GLORY 73-kickbokswedstrijd op 23 oktober.

  • 50 jaar geleden scoorde Jacques Herb een monsterhit met Manuela. Nu is hij terug met een muzikale comeback in samenwerking met Kluun.

  • Vandaag stonden de verdachten voor de moord op Peter R. de Vries voor de rechter. Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin praat erover.

  • 50 uur non-stop dansen! Wij hebben de winnaars van de "Dansmarathon"! (en de tweede plek, Elvis).

  • Frenk van der Linden vertelt in de documentaire "Gebroken" over de littekens die achterblijven als kind van gescheiden ouders.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in HLF8: Rico Verhoeven over gevecht tegen Jamal Ben Saddik of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV