Woensdag 20 oktober in Het Perfecte Plaatje: in Haarlem op zoek naar schoonheid

Woensdag 20 oktober in Het Perfecte Plaatje: in Haarlem op zoek naar schoonheid
BN'ers etaleren hun talent voor fotografie

Kijktip :

Na een enerverende eerste aflevering, waarin we onder meer konden genieten van Frits Sissing in SM-kostuum, gaat het seizoen van Het Perfecte Plaatje woensdag weer verder. Dit keer gaan de hobbyfotografen op zoek naar schoonheid.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Haarlem
Voor een foto van 'schoonheid' bezoeken de bekende Nederlanders de prachtige Noord-Hollandse stad Haarlem. Daar gaan ze niet voor een opgepoetst social media-kiekje, maar echte, pure schoonheid van alledaagse tafereeltjes. Welke BN'er weet dit het best vast te leggen door de lens van de camera?

Romein
Vervolgens staat er weer een bijzondere opdracht voor de kandidaten op het programma: ze moeten op zoek naar de Romein in zichzelf voor een uniek zelfportret. Het zorgt voor radicale veranderingen bij de bekende Nederlanders: vrouwen worden mannen en brave huisvaders transformeren in barbaren.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 20 oktober in Het Perfecte Plaatje: in Haarlem op zoek naar schoonheid of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV