Laatste aflevering Steenrijk, straatarm woensdag te zien op SBS6

Laatste aflevering Steenrijk, straatarm woensdag te zien op SBS6
Rijk en arm gezin ruilen week van leven

Kijktip :

Woensdagavond (20 oktober) is de laatste aflevering van het huidige seizoen van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. Deze week ruilt het welgestelde gezin van Wendy de Pina en Niek Schrijver van huis en haard met de familie Van Vliet uit Heerhugowaard.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Webshop
Wendy is de eigenaar van een succesvolle webshop voor kinderkleding, die niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld booming is. Niek runt een medisch advies- en consultancybureau. Door hun glansrijke carrières wonen Wendy en Niek in een stijlvol vrijstaand huis, omgeven door een immense tuin met zwembad. Samen hebben ze drie dochters: Anaïs, Estée en Rae.

Sociale huurwoning
Moeder Vera, haar zonen Dion en Nick en dochter Tessa hebben na de scheiding van Vera een sociale huurwoning moeten betrekken. Geld om het huis gezellig in te richten is er niet en de scheiding heeft de financiële situatie van Vera behoorlijk verslechterd. Het doet haar pijn om altijd 'nee' te moeten verkopen aan haar kinderen. Hoe vinden Wendy en Niek het leven in Heerhugowaard? En wat doen Vera en de kinderen met een sky high weekbudget?

De slotaflevering van Steenrijk, straatarm is woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Steenrijk, straatarm woensdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV