Muziekdocumentaire Moby en de magie van de mix woensdag te zien op NPO 2

Muziekdocumentaire Moby en de magie van de mix woensdag te zien op NPO 2
Vernieuwende dance-artiest en activistische veganist

Kijktip :

De Amerikaanse popmuzikant Moby vergaarde wereldwijde roem als vernieuwende dance-artiest én activistische veganist, maar daar kan nu eigenzinnige filmmaker aan worden toegevoegd - met dank aan de autobiografische documentaire Moby en de magie van de mix.

Moby en de magie van de mix gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Zelfmoordpoging
In deze documentaire gooit Moby alles op tafel: van zijn traumatische jeugd en excessief drugsgebruik tot een zelfmoordpoging, zijn zoektocht naar geluk én de manie waarop hij verlossing in de muziek vond. Het komt allemaal voorbij. Doordat we een ongelimiteerde toegang hebben tot de artiest, zien we in deze film meer dan in de gebruikelijke popdocu.

Hits
Hoe vaak hoor je een muzikant bijvoorbeeld bekennen dat hij de uitvaart van zijn moeder heeft gemist omdat hij op dat moment door drank buiten bewustzijn was? Moby vertelt het. Maar waar kennen we Moby ook alweer van? Hij veroverde de muziekwereld in de jaren negentig met zijn unieke stijl, die bekende hits als 'Go', 'Why Does My Heart Feel So Bad?' en 'Porcelain'.

De muziekdocumentaire Moby en de magie van de mix is woensdag 20 oktober om 22.55 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Moby en de magie van de mix terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Muziekdocumentaire Moby en de magie van de mix woensdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV