Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in november 2021

Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in november 2021
Met onder meer The Beatles: Get Back en Hawkeye

Kijktip :

Met de koudere temperaturen op de thermometers, de verwarmingen omhoog en de dekentjes weer op de bank is het een gouden tijd voor de streamingdiensten, die je dan ook alle toppers hopen voor te schotelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2021.

Kijktips van Gids.tv

Op 12 november is het Disney+ Day, om het 2-jarig bestaan van de dienst te vieren.

Home Sweet Home Alone (12 november)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
Max Mercer is een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen. Lees hier waar je vanaf 12 november Home Sweet Home Alone kunt kijken.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12 november)

Disney Plus

Bron: Marvel Studios
Shang-Chi is een meester in martial-arts, en is daarin vrijwel ongeëvenaard. Hij kent een donkere verleden die hij achter zich heeft gelaten, maar wordt hiermee opnieuw geconfronteerd wanneer hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie verstrikt raakt. Lees hier waar je vanaf 12 november Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kunt kijken.

Jungle Cruise (12 november)

Disney Plus

Bron: Disney
Dwayne Johnson is de kapitein Frank. Hij krijgt de opdracht om Lily Houghton (Emily Blunt) en haar broer (Jack Whitehall) naar een boom met magische krachten te brengen. De jungle is natuurlijk levensgevaarlijk, en het trio neemt het op tegen allerlei wilde beesten. Lees hier waar je vanaf 30 juli Jungle Cruise kunt kijken.

Dopesick (12 november)

Disney Plus

Bron: Hulu
Het drama belicht verschillende kanten van de opioïdencrisis in Amerika, met aandacht voor zowel de slachtoffers als de verantwoordelijken. De serie vertelt hoe een bedrijf de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis veroorzaakte. Bekijk hier waar je vanaf 12 november Dopesick kunt streamen.

Olaf Presents (12 november)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
Olaf stapt in de schijnwerpers en gaat van sneeuwpop naar showman terwijl hij de rol van producer, acteur, klant en decorbouwer op zich neemt voor zijn unieke "hervertelling" van vijf favoriete Disney-animatieverhalen. Bekijk hier waar je vanaf 12 november Olaf Presents kunt streamen.

Hawkeye (24 november)

Disney Plus

Bron: Disney
Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Mogelijk? Misschien met de hulp van Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt een superheld te worden. Bekijk hier waar je vanaf 24 november Hawkeye kunt streamen.

The Beatles: Get Back (25-27 november)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
De documentaire blikt terug op de sessies die de band had in de eerste maand van het jaar 1969, toen ze 14 nummers probeerden te schrijven ter voorbereiding op hun eerste live-concert in twee jaar tijd. Door de zeer strikte deadline wordt de vriendschap tussen McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr flink op de proef gesteld. Lees hier waar je vanaf 25 november The Beatles: Get Back kunt kijken.

Verder op Disney Plus

Volgt z.s.m.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in november 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV