OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in november 2021

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in november 2021
Met onder meer Undercover seizoen 3 en Hawkeye

Kijktip :

Met de koudere temperaturen op de thermometers, de verwarmingen omhoog en de dekentjes weer op de bank is het een gouden tijd voor de streamingdiensten, die je dan ook alle toppers hopen voor te schotelen. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

The Departed (1 november)

Netflix

Bron: Warner Bros.
De jonge undercover agent Billy Costigan heeft opdracht gekregen te infiltreren in de criminele organisatie van de machtige Costello. Al snel wint Costigan zijn vertrouwen en kan er informatie worden doorgespeeld aan zijn echte werkgever. Lees hier waar je The Departed kunt kijken.

Robocop (1 november)

Videoland

Bron: MGM
In het Detroit van de toekomst wordt agent Peter Weller neergeschoten door een bende genadeloze criminelen die onder leiding staan van de meedogenloze Clarence Boddicker. Enkele prominente wetenschappers en artsen slagen erin Peter om te vormen tot een onhoudbare, misdaadbestrijdende cyborg, Robocop genoemd. Lees hier waar je Robocop kunt kijken.

The Harder They Fall (3 november)

Netflix

Bron: Netflix
Scherpschutter Nat Love wil niets liever dan wraak nemen op Rufus Buck, de outlaw die zijn ouders heeft vermoord. Wanneer Buck na een lange gevangenisstraf op vrije voeten komt, ziet Love eindelijk zijn kans schoon. Lees hier waar je vanaf 3 november The Harder They Fall kunt kijken.

Eternals (3 november)

Bioscoop

Een onsterfelijk buitenaards ras, gecreëerd door de Celestials, leeft al meer dan 7000 jaar in het geheim op aarde. Een onverwachte tragedie dwingt hen echter om na al die jaren uit de schaduw te komen. Ze moeten zich te herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants. Een nieuw juweeltje uit de Marvel-superheldenstallen? Bekijk hier waar je Eternals kunt kijken.

Bonnie & Clyde (4 november)

Videoland

Bron: Videoland
De serie is geïnspireerd op de opkomst en ondergang van ‘De Nederlandse Bonnie & Clyde’, die in februari 2014 als gangsterduo het hele land in de ban hielden. In de serie slaan Esra Kaplan en Greg Driessen, twee onstuimige geliefden, op de vlucht voor familie en de politie. Voor het eerst in hun leven voelen ze zich vrij van alles en iedereen. Bekijk hier waar je vanaf 4 november Bonnie & Clyde kunt streamen.

White Sands (4 november)

NPO Plus

Om de brute moord op een jonge Duitse surfer op te lossen, worden twee agenten in het geheim naar het toeristenparadijs Hvide Sande aan de westkust van Denemarken gestuurd. Niemand in de stad vertrouwt de politie, dus gaan ze undercover als een gelukkig getrouwd stel uit de grote stad. Bekijk hier waar je vanaf 4 november White Sands kunt streamen.

Last Night in Soho (4 november)

Bioscoop

Een nieuwe psychologische horrorthriller met The Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy en Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit) in de hoofdrollen. Verwacht in ieder geval een soundtrack met een gouden rand, want de makers van Baby Driver zitten achter deze productie. Bekijk hieronder de trailer van de film Last Night in Soho.

Alles op Tafel (4 november)

Bioscoop

Een hele fijne remake van de geprezen Italiaanse film Perfetti Sconosciuti. Een gezellig diner, zeven telefoons, maar hoeveel geheimen? Van topregisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen) komt deze komedie- en dramafilm met een hereniging van Cheryl (Linda de Mol) en Martin Morero (Peter Paul Muller) in totaal andere rollen. Durf jij je telefoon te geven? Bekijk hieronder de trailer van de film Alles op Tafel.

Narcos: Mexico, S3 (5 november)

Netflix

Bron: Netflix
Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Het slotseizoen speelt zich af in de jaren negentig en richt op de oorlog tussen de kartels die lostbarstte na zijn arrestatie. Bekijk hier waar je Narcos: Mexico kunt streamen.

Big Mouth, S5 (5 november)

Netflix

Bron: Netflix
De problemen van Andrew en Nick, waaronder de groei van hun geslachtdeel en het krijgen van snor en baard, worden opgelost door hun eigen hormoonmonsters. In het vijfde seizoen worden ze ook geleid door hun 'love bugs' en 'hate worms'. Zo zorgt de 'love bug' Walter ervoor dat Nick verliefd wordt op Jessi. Bekijk hier waar je Big Mouth kunt streamen.

A Cop Movie (5 november)

Netflix

Bron: Netflix
Twee professionele acteurs ondergaan een meeslepend proces om uit te vinden wat er nodig is om een agent te zijn in Mexico City. Lees hier waar je vanaf 5 november A Cop Movie kunt kijken.

Finch (5 november)

Apple TV+

Bron: Apple TV
Op een post-apocalyptische aarde leert een robot, gebouwd om het leven van de geliefde hond van zijn stervende schepper te beschermen, over leven, liefde, vriendschap en wat het betekent om mens te zijn. Lees hier waar je vanaf 5 november Finch kunt kijken.

Gunpowder Milkshake (5 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
Sam's moeder Scarlet, een huurmoordenaar, moest haar noodgedwongen op 12-jarige leeftijd verlaten. Opgevangen door 'the Firm', het instituut waar Scarlet voor werkte, treedt ze in de voetsporen van haar moeder en werkt ze zich op tot huurmoordenaar. Lees hier waar je vanaf 5 november Gunpowder Milkshake kunt kijken.

Grâce á Dieu (6 november)

NPO Plus

Het verhaal gaat over Alexandre, François en Gilles. Zij zijn jeugdvrienden van in de veertig. Alexandre is katholiek, François is avontuurlijk aangelegd en Gilles is een erg gevoelige man. Lees hier waar je vanaf 6 november Grâce á Dieu kunt kijken.

Passing (10 november)

Netflix

Bron: Netflix
In Passing komen twee vrienden van de middelbare school elkaar weer tegen. Hun reünie veroorzaakt voor beiden een obsessie, die hun zorgvuldig opgebouwde leven bedreigt. Lees hier waar je vanaf 10 november Passing kunt kijken.

Wu-Tang: An American Saga, S2 (10 november)

Videoland

In het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw begint in New York, op het hoogtepunt van de crack-cocaïne-epidemie, een visionaire muzikant genaamd Bobby Diggs aka The RZA een supergroep te vormen van een aantal jonge, zwarte mannen, die uiteindelijk zal uitgroeien tot een van de onwaarschijnlijkste succesverhalen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Bekijk hier waar je vanaf 10 november Wu-Tang: An American Saga kunt streamen.

Temple, S2 (11 november)

Videoland

Bron: Videoland
Daniel is een chirurg die een soort ziekenhuis runt voor gevaarlijke, criminele patiënten die niet in een regulier ziekenhuis terecht kunnen. Door tragische gebeurtenissen uit zijn verleden, is Mark nu bereid te zorgen voor deze criminelen. Bekijk hier waar je Temple kunt streamen.

Do Not Hesitate (11 november)

Bioscoop

In deze thriller stranden drie jonge Nederlandse soldaten middenin de woestijn tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten. Op zoek naar water ontmoeten ze de 14-jarige Khalil, die hun steeds meer het vijandelijke gebied in trekt. De paranoia bij de soldaten slaat steeds meer toe. Bekijk hieronder de trailer van de film Do Not Hesitate.

Spencer (11 november)

Bioscoop

Elk sprookje heeft een einde. Deze historische dramafilm is gebaseerd op de latere jaren van het leven van Diana, prinses van Wales, met Twilight-ster Kristen Stewart in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van de film Spencer.

The Many Saints of Newark (11 november)

Bioscoop

Fans van The Sopranos opgelet! Deze productie is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie The Sopranos van David Chase. Gangsters en wraak gegarandeerd met rollen voor de geweldige acteur Ray Liotta, Alessandro Nivola, Vera Farmiga en Jon Bernthal. Bekijk hieronder de trailer van de film The Many Saints of Newark.

Chucky, S1 (11 november)

FOX

Bron: SyFy
Wanneer er een klassieke Chucky pop opduikt bij een rommelmarkt in een buitenwijk, raakt een idyllisch Amerikaans stadje in chaos verstrengelt. Enkele tijd daarna vinden er zich een reeks moorden plaats die de grote geheimen als hypocrisie van de stad bloot lijken te leggen. Bekijk hier waar je vanaf 11 november Chucky kunt kijken.

Red Notice (12 november)

Netflix

Bron: Netflix
Een Red Notice van Interpol is een wereldwijde waarschuwing om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen en op te pakken. Maar wanneer een gewaagde overval de top-profiler van de FBI en twee rivaliserende criminelen samen brengt, zijn de gevolgen niet te overzien. Lees hier waar je vanaf 12 november Red Notice kunt kijken.

Home Sweet Home Alone (12 november)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
Max Mercer is een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen. Lees hier waar je vanaf 12 november Home Sweet Home Alone kunt kijken.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12 november)

Disney Plus

Bron: Marvel Studios
Shang-Chi is een meester in martial-arts, en is daarin vrijwel ongeëvenaard. Hij kent een donkere verleden die hij achter zich heeft gelaten, maar wordt hiermee opnieuw geconfronteerd wanneer hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie verstrikt raakt. Lees hier waar je vanaf 12 november Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kunt kijken.

Jungle Cruise (12 november)

Disney Plus

Bron: Disney
Dwayne Johnson is de kapitein Frank. Hij krijgt de opdracht om Lily Houghton (Emily Blunt) en haar broer (Jack Whitehall) naar een boom met magische krachten te brengen. De jungle is natuurlijk levensgevaarlijk, en het trio neemt het op tegen allerlei wilde beesten. Lees hier waar je vanaf 30 juli Jungle Cruise kunt kijken.

Dopesick (12 november)

Disney Plus

Bron: Hulu
Het drama belicht verschillende kanten van de opioïdencrisis in Amerika, met aandacht voor zowel de slachtoffers als de verantwoordelijken. De serie vertelt hoe een bedrijf de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis veroorzaakte. Bekijk hier waar je vanaf 12 november Dopesick kunt streamen.

Olaf Presents (12 november)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
Olaf stapt in de schijnwerpers en gaat van sneeuwpop naar showman terwijl hij de rol van producer, acteur, klant en decorbouwer op zich neemt voor zijn unieke "hervertelling" van vijf favoriete Disney-animatieverhalen. Bekijk hier waar je vanaf 12 november Olaf Presents kunt streamen.

Mayor Pete (12 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
Pete Buttigieg, de burgemeester van South Bend, Indiana stelt zich kandidaat voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Met buitengewone toegang tot de kandidaat, zijn echtgenoot Chasten en leden van het campagneteam, volgt de film Buttigieg van voordat hij officieel zijn kandidatuur aankondigde, via de campagne en zijn overwinning in de Iowa Caucus en zijn benoeming in de regering Biden als het eerste LGBTQ kabinetslid in de geschiedenis. Lees hier waar je vanaf 12 november Mayor Pete kunt kijken.

Always Jane, S1 (12 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
De transgender tiener Jane Noury en haar familie worden gevolgd terwijl ze haar afstuderen nadert en zich voorbereidt om het nest te verlaten. Deze intieme blik op de Nourys onthult een familie met onvoorwaardelijke liefde waardoor Jane authentiek kan leven. Bekijk hier waar je vanaf 12 november Always Jane kunt streamen.

Tiger King: Murder, Mayhem & Madness, S2 (17 november)

Netflix

Bron: Netflix
Tiger King: Murder, Mayhem and Madness is het krankzinnige verhaal van Joe Exotic. Hij was dierentuineigenaar die geobsedeerd was met tijgers, leeuwen en andere katachtigen. En dat is nog lang niet het gekste aan zijn verhaal. Bekijk hier waar je Tiger King: Murder, Mayhem & Madness kunt streamen.

Riverdale, S6 (17 november)

Netflix (wekelijks)

Bron: CW
Betty, Jughead, Veronica en Archie weten allemaal dat hen een andere toekomst te wachten staat. Zo kiezen ze voor verschillende universiteiten, wat zou betekenen dat er ineens heel veel aparte verhaallijnen ontstaan. Dit seizoen speelt ook Sabrina een rol. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

The Princess Switch 3: Romancing the Star (18 november)

Netflix

Bron: Netflix
Koningin Margaret en prinses Stacy moeten samenwerken met nicht Fiona om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen. Lees hier waar je vanaf 18 november The Princess Switch 3: Romancing the Star kunt kijken.

Love Life, S2 (18 november)

Videoland

Bron: HBO Max
Een romantische komische anthologiereeks over de reis van eerste liefde naar blijvende liefde, en hoe de mensen met wie we onderweg zijn ons maken tot wie we zijn. De aandacht gaat dit seizoen naar Marcus Watskins, een onlangs gescheiden man die zich opnieuw begeeft in de dating-wereld. Bekijk hier waar je Love Life kunt streamen.

Midsomer Murders, S22 (18 november)

NPO Plus

Midsomer County lijkt een rustig en vredig graafschap in Engeland, maar niets is minder waar. Op regelmatige basis krijgen DCI Tom Barnaby en zijn assistent Sgt. Gavin Troy gruwelijke moorden voorgeschoteld. Barnaby leert zijn klungelige Sergeant Troy de kneepjes van het vak, ookal loopt dat niet altijd van een leien dakje. Bekijk hier waar je Midsomer Murders kunt streamen.

Ghostbusters: Afterlife (18 november)

Bioscoop

Who you gonna call? Ghostbusters! Waanzinnig natuurlijk dat de beroemde films uit de jaren 80 terugkomen in een splinternieuw verhaal met nu een hoofdrol voor de nooit ouder wordende topacteur Paul Rudd. Maar ook een deel van de oude cast keert terug, met onder anderen Bill Murray, Dan Aykroyd en de prachtige actrice Sigourney Weaver. Bovendien is dit spokenspektakel geregisseerd door Jason Reitman. Dat zou zomaar een dikke hit in de bioscopen kunnen worden. Bekijk hieronder de trailer van de film Ghostbusters: Afterlife.

Tick, tick... Boom! (19 november)

Netflix

Bron: Netflix
Jon, een aspirant-theatercomponist die in New York in de bediening werkt, hoopt dat zijn volgende geschreven stuk 'Superbia' de volgende grote Amerikaanse musical wordt en zijn grote doorbraak is. Lees hier waar je vanaf 19 november Tick, tick... Boom! kunt kijken.

Cowboy Bebop, S1 (19 november)

Netflix

Bron: Netflix
Een samengeraapte groep premiejagers jaagt op de gevaarlijkste criminelen van het sterrenstelsel. Ze redden de wereld, als ze maar goed betaald worden. Bekijk hier waar je vanaf 19 november Cowboy Bebop kunt streamen.

The Wheel of Time, S1 (19 november)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over Moiraine. Ze maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld, omdat ze denkt dat één van hen de reïncarnatie zou kunnen zijn van de Draak: een machtig persoon over wie beweerd wordt dat die ofwel deze wereld zal redden, ofwel haar zal vernietigen. Bekijk hier waar je vanaf 19 november The Wheel of Time kunt streamen.

Capharnaüm (20 november)

NPO Plus

Bron: Cinéart
Als oudste kind van het gezin is het de taak van Zain om te werken en om te helpen het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis. Lees hier waar je vanaf 20 november Capharnaüm kunt kijken.

Undercover, S3 (21 november)

Netflix (wekelijks)

Bron: Netflix
Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Bekijk hier waar je Undercover kunt streamen.

Bruised (24 november)

Netflix

Bron: Netflix
Jackie “Justice”, een aan lager wal geraakte MMA-vechtster, is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten. Wanneer de 6-jarige Manny, de zoon die ze jaren geleden heeft verlaten, opeens voor haar deur staat, is het tijd voor Jackie om haar demonen te overwinnen. Lees hier waar je vanaf 24 november Bruised kunt kijken.

A Boy Called Christmas (24 november)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over de jongen Nikolas. Hij begint aan een buitengewoon en koud avontuur in het besneeuwde noorden. Zijn vader is daar op zoek naar het legendarische dorp van de elven, Elfhelm. Lees hier waar je vanaf 30 november A Boy Called Christmas kunt kijken.

Hawkeye (24 november)

Disney Plus

Bron: Disney
Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Mogelijk? Misschien met de hulp van Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt een superheld te worden. Bekijk hier waar je vanaf 24 november Hawkeye kunt streamen.

Encanto (24 november)

Bioscoop

Bron: Disney
Het verhaal gaat over het 15-jarige liefdevolle en grappige meisje Mariana. Ze is een echte comedian en woont samen met haar familie in Colombia. Haar gezin beschikt over bijzondere magische krachten en wonen in een groot magisch huis. Lees hier waar je Encanto kunt kijken.

The Beatles: Get Back (25-27 november)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
De documentaire blikt terug op de sessies die de band had in de eerste maand van het jaar 1969, toen ze 14 nummers probeerden te schrijven ter voorbereiding op hun eerste live-concert in twee jaar tijd. Door de zeer strikte deadline wordt de vriendschap tussen McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr flink op de proef gesteld. Lees hier waar je vanaf 25 november The Beatles: Get Back kunt kijken.

House of Gucci (25 november)

Bioscoop

Bron: MGM
De door Ridley Scott geregisseerde film vertelt de tragedie van Maurizo Gucci en de neergang van het mode-emperium. Centraal staan de gebeurtenissen en de nasleep van de moord in 1995 op Maurizio Gucci, gespeeld door Adam Driver. Lees hier waar je House of Gucci kunt kijken.

Herself (25 november)

Bioscoop

Tot slot dit drama van hoge kwaliteit. Een jonge moeder ontsnapt aan haar gewelddadige echtgenoot en vecht terug tegen een gebroken huisvestingssysteem. Ze gaat op zoek naar haar eigen huis en bouwt daarbij haar leven weer op en herontdekt zichzelf. Bekijk hieronder de trailer van de film Herself.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in november 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: vrouwen, tiener, politie, koningin, overval, hond, moord, japan, school, amerika, ziekenhuis, woestijn, oorlog, verenigde staten, engeland, robot, dorp, live, arrestatie, rechtszaak, campagne, concert, mexico, denemarken, prinses, robocop, kwaliteit, biden, agent, new york, snor, regering, vakantie, diner, documentaire, ziggo, burgemeester, tijgers, newark, productie, telefoon, films, film, colombia, geheim, overwinning, gevangenisstraf, cruise, middelbare school, groei, midden-oosten, geschiedenis, kandidatuur, liefde, apple, nest, bende, tv-serie, vernietigen, samenwerken, crack, proef, xtc, mode, bioscoop, arts, thriller, netflix, the sopranos, koopman, doorbraak, acteur, afstuderen, epidemie, echtgenoot, surfer, actrice, vriendschap, wales, detroit, gezin, katholiek, amazon, videoland, trailer, queen, jungle, superheld, musical, aandacht, jaren 80, aarde, hawkeye, npo, criminele organisatie, chase, interpol, echtpaar, ferry, olaf, baard, redden, 11 november, 17 november, kerstmis, beschermen, neergeschoten, transgender, iowa, warner bros, serie, indiana, bloot, opkomst, levensgevaarlijk, meester, undercover, kandidaat, emily, hbo, beesten, kapitein, deadline, overzicht, dating, esra, gangsterduo, bonnie, clyde, recensies, sterrenstelsel, avontuur, disney plus, kartel, chirurg, wangedrag, succesverhalen, muzikant, regulier, veronica, special, opdracht, eeuw, manny, worms, geliefden, mma, streamen, video, fbi, Apple TV, streamingdiensten, waarschuwing, koud, ontslagen, leeuwen, bulut, weer, proces, toppers, wereld, noorden, ouders, ban, toekomst, mannen, vader, vechten, scherpschutter, the departed, big


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV