Feyenoord - Union Berlin live op tv en online (Conference League)

Feyenoord - Union Berlin live op tv en online (Conference League)
Rotterdammers hopen koppositie vast te houden

Sport :

Na de interlandbreak is het Europese voetbal deze week weer helemaal terug. Donderdagavond (21 oktober) treedt Feyenoord in de eigen Kuip aan tegen Union Berlin. De wedstrijd is om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Union Berlin

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Mooi begin
De Conference League is inmiddels twee wedstrijden onderweg en Feyenoord kent een mooi begin. Tegen Maccabi Haifa werd in het eerste duel nog enigszins teleurstellend met 0-0 gelijkgespeeld, maar daarna werd knap gewonnen van Slavia Praag (2-1). De Rotterdammers hopen nu ook tegen Union Berlin uit de Duitse hoofdstad punten te pakken én zich te revancheren voor de 2-2 van afgelopen weekend tegen RKC Waalwijk.

Bekijk hier het volledige speelschema van Feyenoord in de Conference League.

Komeet
Union Berlin is de laatste jaren als een komeet omhooggeschoten in het Duitse voetbal. Jarenlang was Union actief op het tweede niveau in Duitsland, maar in 2019 promoveerden ze als eerste club uit het voormalige Oost-Berlijn naar de hoogste divisie. Na twee Conference League-wedstrijden staan ze op drie punten: er werd met 3-1 verloren van Slavia Praag en met 3-0 gewonnen van Maccabi Haifa.

De wedstrijd Feyenoord - Union Berlin is donderdag 21 oktober om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - Union Berlin live op tv en online (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV