Vitesse - Tottenham Hotspur live op tv (Conference League)

Vitesse - Tottenham Hotspur live op tv (Conference League)
Topclub op bezoek in Gelredome

Sport :

Vitesse heeft na twee Conference League-duels drie punten verzameld, maar zal donderdagavond hopen op een stunt als de Engelse topclub Tottenham Hotspur op bezoek komt in het Gelredome. De wedstrijd is om 18.45 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Lastige poule
Van tevoren wist Vitesse dat het in een lastige poule zat, maar toch staan de Arnhemmers al op drie punten - en er had zelfs meer in gezeten. Vooral tegen Stade Rennes (1-2 verlies) had Vitesse wellicht meer verdiend, nadat eerder al met 0-2 werd gewonnen van Mura. Met een overwinning in de Gelderse derby in de benen zal Vitesse hopen op een stunt tegen de Spurs.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - Tottenham Hotspur

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Wisselvallig
Er liggen zeker mogelijkheden, want Tottenham Hotspur kent een moeizame start van het seizoen. De Londenaren presteren wisselvallig en staan op de vijfde plek in de Premier League, met al drie verliespartijen in acht wedstrijden. In de Conference League heeft de ploeg van Harry Kane vier punten verzameld: 2-2 tegen Rennes en 5-1 tegen Mura.

Bekijk hier het volledige speelschema van Vitesse in de Conference League.

De wedstrijd Vitesse - Tottenham Hotspur is donderdag 21 oktober om 18.45 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur. De samenvatting volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV