Dinsdag in Jinek: nabestaanden Ruud ten Wolde over boek Ziek Gelukkig

Dinsdag in Jinek: nabestaanden Ruud ten Wolde over boek Ziek Gelukkig
De gasten van dinsdag 19 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van dinsdag 19 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van dinsdag 19 oktober

  • Vorige week overleed RTL Boulevard-verslaggever Ruud ten Wolde op 29-jarige leeftijd. Vandaag had voor hem een bijzondere dag moeten zijn, want zijn boek Ziek Gelukkig is verschenen. Zussen Sanne en Fleur en zijn geliefde Jeannot schuiven aan bij Jinek.
  • Een 39-jarige man is om het leven gekomen na een fatale aanrijding door een tram in de Haagse wijk Ypenburg. Volgens ooggetuigen werd de man door drie jongens voor de tram geduwd. Vandaag werden drie Haagse tieners opgepakt. Hierover praat Eva Jinek verder met Omroep West-verslaggever Monica Overdijkink en voorzitter van de Nederlandse politievakbond, Jan Struijs.
  • Voor het eerst in de geschiedenis is Qmusic de grootste radiozender van Nederland. Te gast zijn Mattie Valk, Marieke Elsinga en Domien Verschuuren.
  • Twee jaar na haar filmdebuut, komt Britt Dekker met het vervolg. In haar nieuwe film Silverstar speelt ze dit keer ook zelf een hoofdrol. Britt laat vanavond de eerste beelden zien en is te gast samen met Juvat Westendorp, ook een van de hoofdrolspelers.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV