Recensie: Night Teeth is bloedzuigende thriller zonder smaak op Netflix

Recensie: Night Teeth is bloedzuigende thriller zonder smaak op Netflix
Met een snelle figurantenrol voor Megan Fox

Film :

Vanaf 20 oktober is de film Night Teeth te zien op Netflix. Vampierenfilms en -series zijn er in overvloed, zoals de filmklassieker The Lost Boys en de heerlijke eerste seizoenen van True Blood en The Vampire Diaries. Weet deze nieuwe thriller de aderen écht leeg te zuigen - of smaakt het naar motorolie? Lees hier de filmrecensie van Night Teeth.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Paint the town red
De jonge chauffeur Benny rijdt twee knappe, jonge vrouwen rond naar allerlei verschillende feestjes. De twee vrouwen zijn echter niet wie ze beweren te zijn. Uiteindelijk zal Benny voor zijn leven moeten vechten.

Jorge Lendeborg Jr. en Lucy Fry in de film 'Night Teeth'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Als de verveling keihard toeslaat en er niets meer is om te streamen, biedt deze nieuwe film met scherpe hoektanden wellicht uitkomst - maar verwacht zeker niet te veel. Night Teeth kent een matig verhaal (compleet met 'domme' keuzes van de hoofdrolspelers), en actie hoef je niet te verwachten. Hoofdrolspeler Jorge Lendeborg Jr. (bekend van de films Spider-Man: Homecoming en Bumblebee) doet niettemin zijn best in een vrij saaie film die maar niet van de grond wil komen. Verder is er een ultrakorte en simpele rol voor Megan Fox, die voor spek en bonen lijkt mee te doen. Wel een leuk weerzien: Game of Thrones-ster Alfie Allen en Vikings-held Alexander Ludwig. Vampieren, het is allemaal al eens gedaan, en Night Teeth doet wat dat betreft niets nieuws. Twee sterren.

Cast
Naast Jorge Lendeborg Jr. (Alita: Battle Angel) en Alexander Ludwig (Vikings) zijn ook Debby Ryan (Horse Girl), Alfie Allen (Game of Thrones) en Lucy Fry (Bright) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Adam Randall (I See You).

Vanaf 20 oktober 2021 is de film Night Teeth te zien op Netflix. Genre: thriller. Tijdsduur: 107 minuten. IMDb-score: 6,1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Night Teeth is bloedzuigende thriller zonder smaak op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV