CFR Cluj - AZ live op tv (Conference League)

CFR Cluj - AZ live op tv (Conference League)
Lastige uitwedstrijd in Roemenië

Sport :

AZ gaat na twee wedstrijden weliswaar aan de leiding in de groep van de Conference League, maar de uitwedstrijd tegen CFR Cluj zal niettemin een lastige worden. Het duel is donderdag 21 oktober om 21.00 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

In vorm
Na een moeizame seizoensstart heeft AZ de vorm inmiddels aardig te pakken, getuige de 5-1 zege op FC Utrecht van afgelopen zondag. In de Conference League gaan de Alkmaarders na twee duels aan kop met vier punten, hoewel er meer in had gezeten; de eerste wedstrijd tegen het Deense Randers eindigde in 2-2, maar hadden drie punten op moeten leveren.

Samenvatting en hoogtepunten CFR Cluj - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Champions League
De tegenstander van donderdag is CFR Cluj uit Roemenië, een club die enkele jaren geleden nog actief was in de Champions League. Hoewel het een lastige uitwedstrijd zal worden, liggen er genoeg kansen. Cluj heeft na twee duels namelijk pas één punt gesprokkeld: er werd met 1-0 verloren van Jablonec en met 1-1 gelijkgespeeld tegen Randers.

Bekijk hier het volledige speelschema van AZ in de Conference League.

De wedstrijd CFR Cluj - AZ is donderdag om 21.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint al om 17.45 uur, gevolgd door de wedstrijd Vitesse - Tottenham Hotspur. De samenvatting volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op CFR Cluj - AZ live op tv (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV