Vanavond op tv: slot Steenrijk, straatarm, Manchester United - Atalanta (Champions League)

Vanavond op tv: slot Steenrijk, straatarm, Manchester United - Atalanta (Champions League)
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 20 oktober

Kijktip :

Vanavond is op SBS6 de laatste aflevering van dit seizoen van Steenrijk, straatarm te zien. Verder onder meer de Champions League-wedstrijd Manchester United - Atalanta op RTL 7. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 20 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Het Perfecte Plaatje: schoonheid

RTL 4
20:30 uur

De bekende aspirant-fotografen gaan in de tweede aflevering van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje onder andere de straten van Haarlem op om te zoeken naar schoonheid. Dit keer geen opgepoetste socialmediakiekjes, maar echte, pure schoonheid van alledaagse tafereeltjes. Daarna gaan de BN'ers op zoek naar de Romein in zichzelf voor een uniek zelfportret. Vrouwen worden mannen en brave huisvaders veranderen in barbaren.


Slot: Steenrijk, straatarm

SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van Steenrijk, straatarm van dit seizoen ruilen Wendy de Pina, Niek Schrijver en dochters Anaïs, Estée en Rae een week van huis en haard met familie Van Vliet uit Heerhugowaard. Wendy runt een webshop voor kinderkleding, die - behalve in Nederland - ook in de rest van de wereld booming is. Niek is directeur/eigenaar van een medisch advies- en consultancy-bureau. Vera van Vliet is gescheiden en woont met haar drie kinderen in een sociale huurwoning.


Actiefilm: John Wick Chapter 2

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de keiharde actiefilm John Wick: Chapter 2 te zien. John Wick is een legendarische huurmoordenaar die wordt gedwongen terug te keren uit zijn pensioen. Door een onontkoombare bloedschuld aan een Italiaanse crimineel, Santino D'Antonio, reist hij naar Italië waar hij het op moet nemen tegen de dodelijkste moordenaars van de wereld. Hij bevindt zich in een gevaarlijke omgeving in het hart van de geheime criminele gemeenschap van Rome, omdat elke moordenaar in het bedrijf ervan droomt Wick te verslaan.


Live: Manchester United - Atalanta (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Manchester United - Atalanta in de Champions League. Na twee speelronden zitten de teams in Groep F nog dicht bij elkaar. Atalanta is koploper na het gelijkspel bij Villarreal en de overwinning op Young Boys. Manchester United staat net als Young Boys op drie punten. De Engelsen verloren in Zwitserland en wonnen daarna thuis van Villarreal.


Terug: Andere Tijden

NPO 2
22:19 uur

Andere Tijden is terug met een nieuw seizoen. In de eerste aflevering duiken we in de woningmarkt. Momenteel storten speculaneten zich al enkele jaren massaal op de Nederlandse woningmarkt. In de jaren 70 was er de beruchte 'krottenkoning' Fennis, die duizenden huurwoningen opkoopt in de oude wijken van Rotterdam. Bewoners betalen huur aan een van de vele ondernemingen van Fennis, maar de woningen zelf worden sterk verwaarloosd.


Docu: Moby en de magie van de mix

NPO 2
22:58 uur

De Amerikaanse popmuzikant Moby staat bekend als vernieuwende dance-artiest en activistische veganist, en daar kan nu ook eigenzinnig filmmaker aan worden toegevoegd. In de autobiografische documentaire Moby en de magie van de mix gooit hij alles op tafel. Zijn traumatische jeugd, excessief drugsgebruik, een zelfmoordpoging, zijn zoektocht naar geluk en hoe hij in de muziek verlossing vond. Het komt allemaal voorbij.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: slot Steenrijk, straatarm, Manchester United - Atalanta (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV