Donderdag 21 oktober in Chateau Meiland: Martien viert zijn 60ste verjaardag

Donderdag 21 oktober in Chateau Meiland: Martien viert zijn 60ste verjaardag
Jubileum voor excentrieke kasteelheer

Kijktip :

In deze aflevering van Chateau Meiland, donderdag 21 oktober op SBS6, is het grote moment daar: de excentrieke (voormalige) kasteelheer Martien viert zijn zestigste verjaardag. Dat wordt natuurlijk groots gevierd! Of niet...?

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Fans
De verjaardag van Martien lijkt het belangrijkste nieuws van de dag. Journalisten en fans verdringen zich voor de poorten van het huis om cadeautjes te komen brengen, maar vanuit zijn gezin blijft het ijzig stil. Martien krijgt niets en moet zelfs zijn eigen ballonnen opblazen. Schandalig!

Verrassing
Toch staat hem nog een verrassing te wachten: een diner en een 'beleveniscadeau'. Het leven moet gevierd worden en iedereen mag daar getuige van zijn. En dus komt er nu ook een luisterversie van zijn autobiografie. Vermoeiend werk, want zelfs al is het Martiens favoriete onderwerp, zestig jaar geschiedenis voorlezen duurt lang.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 21 oktober in Chateau Meiland: Martien viert zijn 60ste verjaardag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV