Nieuw programma 100 dagen in je hoofd start donderdag op NPO 3

Nieuw programma 100 dagen in je hoofd start donderdag op NPO 3
Tim den Besten en Nicolaas Veul verkennen nieuwe wereld

Kijktip :

Vanaf donderdag 21 oktober is het nieuwe programma 100 dagen in je hoofd te zien op NPO 3. Na 100 dagen voor de klas duiken presentatoren Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer in een hele andere wereld: de psychiatrie. Hoe is het om 'ziek in je hoofd' te zijn?

100 dagen in je hoofd gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eindhoven
Tim en Nicolaas gaan als bijzonder stagiair aan de slag in een psychiatrische kliniek in Eindhoven, waar ze verkennen wat er omgaat in mensen die kampen met geestelijke problemen. Wat is dat eigenlijk, wat we in de volksmond 'gek' noemen? Gedurende hun stage proberen de presentatoren dieper door te dringen in het hoofd van cliënten.

Eigen hoofd
Zelfonderzoek wordt echter ook niet geschuwd door Tim den Besten en Nicolaas Veul; ze ontrafelen langzaam maar zeker de 'gekte' in hun eigen hoofd. In de eerste afleveringen maakt het tweetal kennis met de vaak nog raadselachtige cliënten op de afdeling tijdens hun eerste stagedagen. Ook worden ze op de hoogte gebracht van de 'do's' en 'don'ts'.

Het nieuwe programma 100 dagen in je hoofd is vanaf donderdag 21 oktober wekelijks rond 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van 100 dagen in je hoofd terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma 100 dagen in je hoofd start donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV