Hoe kan ik Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik live kijken? (GLORY Collision 3)

Hoe kan ik Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik live kijken? (GLORY Collision 3)
Wereldtitelgevecht tussen kemphanen

Sport :

Waar in eerste instantie een wereldtitelgevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem op het programma stond, wacht ons nu het spektakelstuk Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik na de blessure van Overeem. Het gevecht vindt zaterdag 23 oktober plaats in de Gelredome in Arnhem, maar hoe kun je dit thuis kijken?

GLORY 79
Zaterdag staat in het Gelredome volledig in het teken van vechtsport. De avond wordt afgetrapt door GLORY 79. Vanaf 18.00 uur betreden diverse kickboksers de ring in Arnhem; in totaal staan er vier gevechten op het programma. GLORY 79 is GRATIS te zien op de livestream van GLORY en KIJK.nl. Je kunt GLORY 79 ook zien op de livestream via Gids.tv.

Bekijk de volledige fight card van GLORY 79 en GLORY Collision 3.

GLORY Collision 3
Vervolgens is het vanaf 20.00 uur tijd voor GLORY Collision 3. In totaal worden er zes duels uitgevochten, met onder meer de Nederlander Michael Duut versus de Amerikaan John King. Het slotstuk van de avond is uiteraard de clash tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. GLORY Collision 3 is exclusief te zien via de livestream van GLORY. Daar koop je een ticket van €19,99, waarna je het hele evenement kunt kijken.

Het evenement GLORY Collision 3 met o.a. Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik is op zaterdag 23 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY. Daarvoor is GLORY 79 vanaf 18.00 uur GRATIS te zien op de livestream via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe kan ik Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik live kijken? (GLORY Collision 3) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV